Starší Rychlý Prachy #2

21. dubna

Černovlasá amatérka šukající za rychlý prachy v jejím bytě.

8.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 17 110x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 9 Kategorie: porno

Značky: sexy , pov , amatérka , černovláska , amatéři , malá prsa , rychlý prachy , šukání

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tohle je staré už přes 20 let, toho týpka, co pak dorazil, velmi dobře znám z tehdejší práce. Ta čubka a ten týpek to už tehdy měli mezi sebou na levačku, protože on se jí moc nevěnoval, trávil kvanta času u kompu, kdy vytvářel stránky na zakázku a ta čubina ho zakrátko po tomhle stejně poslala k vodě, těsně předtím, než tohle video vylezlo na svět. Takže frajer měl ostudu jak prase, jednak že se chtěli nechat za prachy nahrát, druhak že ho ta čubka ojebala o prachy, o kterých mu neřekla, protože tohle fakt nevěděl a do třetice že z něj takhle udělala paroháče.
a pak zazvonil zvonec nebo ma pohádka nejake pokračování?
ty si tupy kokot co potrebuje dokaz aj o tom,ze sa vysral
Nech na hlavě 😄 bejvalá hlídala pro Žanetu synátora RR takže z první ruky drby a vůbec tady v okolí měli všechny ty baráky kde se točili Swingersakce, První castingy a podobně. V PartyHardcore sem měl (bohužel 😂) pár bejvalek a pár kamarádek, to tady ty holky lákaly na kalbu zdrama a pak je vykoply někde na Zličíně v 11 dopoledne uplně na hadry....jo tehdá si je člověk zajel vyzvednout a párty prostě začínaly brzo 😃 Chci říct, že ne každej sedí jen u NDR, tak proč by to měla bejt od honzatrxe pohádka 😎
co se to tu snažíš vyprávět za pohádky ty vole, přestaň tady lhát jak malý děcko. je to celý nahraný, nikoho neznáš a děláš ze sebe jen důležitýho.

Zobrazit celou diskuzi