Stavba hnízda

18. února

Zpěvný pták krejčiřík a jeho zajímavá stavba hnízda z listů. Tento fógl sešívá listy rostlinnými vlákny tak, aby vznikl kornout, který se stane základem budoucího bydlení.

9.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 16 675x Hodnocení: 9.6/10 Komentářů: 37 Kategorie: příroda

Značky: zajímavost , stavba , listí , pták , asie , hnízdo , krejčiřík

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
No a negrům musí Evropan stavět hnízda 3D tiskárnou. Že se nestyděj. https://navratdoreality.cz/3d-tiskarna-baraku-9566.html
ten fógl umí šít líp než moje stará...
Na Slovensku toho ptáka údajně využívají na chirurgii, protože jim všichni dobří doktoři zdrhají sem😎
Ještě, kdyby to sešíval pavučinou
a pak přijde nějaký domorodec a má super čerstvý bio sendvič s masem a vejcem 😃
A povolení na to má? Jestli ne, tak strhnout...
  • adys
  • 19.02.2020 01:12
tpč ten peták umí šít líp, jak já😆
to umi kdejakej petak
to je eko bio recyklovatelne, ma na to grant europskej unie?
No, a pak dou kolem dva čobolové a jeden řiká druhýmu: "Hele Janko, čo do piče umiem, brynza" a vezme kámen a tomu ptáčkovi to hnizdečko zničí.
A ten druhej na to: "Piča Tatry, co som sa z teho malom otrtkal, Prtko (nevím, jak se normálně jmenujou, Prtko je, dle mýho velmi častý jméno), aká to bola zábava, Humenné. Pojď, idem rojbebať naozaj vela mnoho dalšiech ftačiech hniezd, ty kokos. FAKT, DEBILOVÉ!!!
No, a tak házej kamení na ptačí hnízda. Za chvíli přijedou policajti, a strážník Čučorietka na ně naběhne: "Čo vám jebe, vy lofasi, že tu naozaj piča hazíte ten kameň do stromov na ftačie hniezda, vy koksové, Štefánik? Keď neviete že ten kameň je naozaj drahý? Náš pan premier Pellegrini (mimochodem, skvelá práce při volbách, debilové) ho musel naozaj, korbáčik, nechat ukradnůt až v Prahe, taký drahý importný artikel!!!
No a tak dostanou oba pokutu - musí zaplatit všechny prachy co maj a dát strážníkovi kousnout brynzy, co měli v kapse tepláků. Stážník odcházi tedy nasycen a s 4 Eury.
ty seš dobrej retard 👍
Trollskej píčus nic víc i ty palce si tam na beton seká stejně sám. Kdo normální by mu tak trapnou píčovinu opalcoval ....
Poserte se, nuly, sami umíte hovno, jenom fňukat a pindat hovna. Fakt je ten, že já jsem král a vy jenom poddaní plebejci...Záviďte dál, špindírové.
Zavři držku ty uplakánku, jedinej kdo tady brečí jsi ty a to že si potřebuješ svůj komplex méněcennosti léčit tím, že se sám utvrzuješ jakej jsi supr je jen tvá ubohost. Pamatuj chválí tě jiní né ty sám, to dělá jenom ubožák. A to ty vlastně jsi.
😃 Este si lehni na zem a zacni kolem sebe kopat nohama, mamanku. Hele, podle drsnyho nicku a obrazku Thorova kladiva, ze ty budes pleska? Sedelo by to, klasickej bosohlav - tvrdy kecy a v realu bezkulni chcipak, kterymu se smeje i postacka 😃
Nedalo ti to viď? Nebreč tady blbečku, vidím co tady píšeš za hovna, jsi jen zakomplexovanej trapáček co se zoufale snaží být drsnej. Do očí bys mi nic takového neřekl, tak šoupej nohama a nedělej ramena.
Co máma, jak se má?
A hele, moulo, nejak ses mj tady nevyjadril k tomu nackovstvi....ze jsem se trefil, ty kulisaku bez porostu 😉 Co, hajlikukes doma u plakatu Ortelu? Mackas si pritom tu ostudu, ktery tva mama rika pindik? 😉 Nestyd se, drsnaku 😉
Copak máš ze mě nervy uplakánku? Samozřejmě generalizovat a automaticky si myslet, že někdo kdo se zajímá o severskou mytologii je automaticky nácek může pouze omezený kretén jako ty. A co ty jsi tak fixovaný na pindíky? Že ty rád sleduješ nahé hochy ve sprchách. Podle toho jak se chováš usuzuji, že jsi přesně ten typ úchyla.
O seversky mytologii vis hovno, stejne jako vsem dalsim, prde. Prestan se tady uz ztrapnovat, jenom vsem okolo vic a vic ukazujes jakej jsej srab. Ja jsem lepsi nez ty, ve vsem, mam pravdu a jako vzdy jsem vyhral tuhle diskuzi. Muze se ti to nelibit, muzes s tim nesouhlasit, ale to je vsechno, co s tim udelas. Tak se postav faktum celem, chlapce. A tim konci tahle diskuze.
Hovňáku přestaň nás tady pořád přesvědčovat o svém komplexu méněcennosti. Vidím, že máš ze mě nervy, mise splněna blbečku 😝.
Protože ve spacáku nechytne tu chřipku, co se léčí holokaustem 😀