Stavba Titaniku

19. března

Severní Irsko: Video, na kterém je 35 fotografií pořízených při stavbě Titaniku v letech 1908 až 1912. Stavba této legendární lodě byla provedena v Belfastu v loděnicích Harland & Wolff na objednávku společnosti White Star Line, jako druhý ze série tří lodí třídy Olympic (RMS Olympic, RMS Titanic a HMHS Britannic). 

9.3 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 25 482x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 50 Kategorie: historie

Značky: zajímavost , severní irsko , lidé , fotografie , loď , přístav , titanic

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Začátek 20.stoleti a postaví se taková nádhera, dovážení barevní inženýři v 21.stoleti neznají ani základy hygieny natož, aby postavili aspoň kokosový vor.
Ahoj Jospezz , někdo si dovolil reagovat na to hovno, co jsi vyplodil u příspěvku Stavba Titaniku Hezký den!
Tolika úsilí kvůli jedné plavbě.
stavali lode jak komanci panelaky
To muselo dát přííšernou práci, přitom taková blbost, co?
Já viděl video kde vysvětlujou až moc nejasností atd. že to prej měl bejt podvod na pojišťovnu a docela dost zajímavostí okolo toho.
A to jsem taky slyšel, pravdu se nedozvíme. Stejně jako místo odpočinku Jantarové komnaty.
joo komnata je asi 5 míst kde by mhola bejt a jedno je i tady u nás v ČR. Nejspíš bude taky na dně někde
Jantarová komnata bude v USA, usamani ji určitě ukradli Němcům, tak jako štechovický poklad, usamani všechno kradli ve velkým ... a ktomu Titanicu tak ojebává se od začátku lidstva, problém byl podceněni že ty ledovce tam jsou a když přišlo ke srážce tak že Titanic neměl ty uzavírací komory a naplnil se vodou, na nich se šetřilo jinak by se asi nepotopil a zůstal na hladině.
Štěchovický poklad už byl objasněn, šlo o obohacování uranu pro jadernou bombu.
já nemůžu najít to video o titanicu ale měli ho zaměnit za olympic myslim bylo to tam vysvětlený že neseděl počet oken při vyplutí toho rádoby titanicu z přístavu az toho když ho dostavěli no a ředitel společniosti a další boháči zrušili pár dní před vyplutím plavbu říďab že prej byl nějak vážně nemocnej a pak ho načapali ve francii s rodinkou a něco s posádkou ještě právě. No kdo ví
tolik práce to dalo a přitom je to nakonec jen těžítko
Ted to vsechno odpociva na dne Atlantiku 😞 To kdyz jsi uvedomi cikan,co tam je zeleza a srotu a nemuze k tomu,tak mu z toho taky musi byt ouzko.
to když jsi uvědomí 🙃🙃 tady se někdo snažil být až moc spisovný
Takové práce s tím a pak to hned rozjebou.