Stavba Titaniku

19. března

Severní Irsko: Video, na kterém je 35 fotografií pořízených při stavbě Titaniku v letech 1908 až 1912. Stavba této legendární lodě byla provedena v Belfastu v loděnicích Harland & Wolff na objednávku společnosti White Star Line, jako druhý ze série tří lodí třídy Olympic (RMS Olympic, RMS Titanic a HMHS Britannic). 

9.3 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 25 481x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 50 Kategorie: historie

Značky: zajímavost , severní irsko , lidé , fotografie , loď , přístav , titanic

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Já viděl video kde vysvětlujou až moc nejasností atd. že to prej měl bejt podvod na pojišťovnu a docela dost zajímavostí okolo toho.
A to jsem taky slyšel, pravdu se nedozvíme. Stejně jako místo odpočinku Jantarové komnaty.
joo komnata je asi 5 míst kde by mhola bejt a jedno je i tady u nás v ČR. Nejspíš bude taky na dně někde
Jantarová komnata bude v USA, usamani ji určitě ukradli Němcům, tak jako štechovický poklad, usamani všechno kradli ve velkým ... a ktomu Titanicu tak ojebává se od začátku lidstva, problém byl podceněni že ty ledovce tam jsou a když přišlo ke srážce tak že Titanic neměl ty uzavírací komory a naplnil se vodou, na nich se šetřilo jinak by se asi nepotopil a zůstal na hladině.
Štěchovický poklad už byl objasněn, šlo o obohacování uranu pro jadernou bombu.
já nemůžu najít to video o titanicu ale měli ho zaměnit za olympic myslim bylo to tam vysvětlený že neseděl počet oken při vyplutí toho rádoby titanicu z přístavu az toho když ho dostavěli no a ředitel společniosti a další boháči zrušili pár dní před vyplutím plavbu říďab že prej byl nějak vážně nemocnej a pak ho načapali ve francii s rodinkou a něco s posádkou ještě právě. No kdo ví

Zobrazit celou diskuzi