Tank s vychytávkou

27. dubna

Tank s ochranou proti dronům a pro lepší kamufláž.

4.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 756x Hodnocení: 4.0/10 Komentářů: 60 Kategorie: technika

Značky: tank , dron , ochrana , vychytávka , kamufláž

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ruska kokotina znicena jednym zasahom . absolutne nefunkcne , staci si vyhladat videa
Tak to je dobre, ze Rusaci delaji jen nefunkcni kraviny, ne? Ctu to uz dva roky, ze maji jen polni lopatky a na co sahnou, to poserou. Jen si rikam, co teda na te fronte nastane, az ty kraviny prestanou delat...?
rus je primitiv, skor dojde mlade masko nez sa oni spamataju a prestanu chlastat a kradnut... a ked sa pozries ako preriedili rady skusenych vojakov a beru tam mladych s par tyzdnami vycviku tak nic moc... ale mrtvy rus dobry rus, takze je vsetko v poriadku
No to ja rozhodne nezpochybnuju, jen si rikam, proc ten vyspely zapad ty primitivy neumi porazit.
Jedina kokotina je Johny_player_special_kokot. Ty prijebany nefunkcny kokot.....nielenze tieto dome protectors funguju ale niektore krajiny to uz adoptuju. napr South Korea uz to instaluje na tanky a ani vo vojnovom stave nie su
Tady bych s dovolením napsal svou verzi. Západ je nedokáže porazit z důvodů absolutní nepředvídatelnosti a jakékoliv čitelné taktiky. je to podobné jako kdyby jeden nebo dva fotbalisté z první ligy hráli za klub v lize třetí proti hráčům okresního přeboru. Zde ani dokonale natrénované kličky nemusí fungovat pokud nemáte komu spolehlivému přihrát a protihráči jen faulují a pletou se vám pod nohy.
Jako, ze ruska taktika je pro nas neuchopitelna? To jako fakt?? Primitivni Rusak bojuje zpusobem, se kterym si nevime rady?
Tohleto už je vrchol pokrytectví, že radši nedržíš hubu. Když dostanu přes hubu, tak budu vykádat, že hrajou třetí ligu ?
Opět jsi nepochopil, jako vždy ...
Tak to myšleno nebylo. Jde o to, že Rusák jde cestou civilních a vlastních ztrát a napáchat co největší škody. Jako agresor porušuje pravidla která i ve válce přece jenom nějaká jsou. Proti tomu stojí "západ" který podporuje protistranu, jenže ta nemá dostatek vlastních zdrojů (i těch lidských) a proto se situace jen tak nevyřeší.
Hm, Rusak jako velmoc dela presne ty stejne prasarny, co jine velmoci. Bylo by lepsi starat se spis o nas a nase zajmy, nez o cizi zajmy. Evidentne Rusaka porazit neumime, stoji nas to jen prachy, ktere koneckoncu mizi zase jen v kapsach ruznych vychcanku, kteri konecne prisli k lizu. Ta valka jednou skonci a my pak zjistime, ze jsme u toho zase byli jen za debily. Takovy Afganistan byl malou ukazkou nasi servilnosti a debility. Ziskali jsme uplny, ale uplny hovno, stalo nas to jen prachy a lidske zivoty, ve finale odtud nasi spojenci utekli uplne stejne, jako predtim Britove, nebo Rusaci. Bez ponauceni jsme ted vlezli do jeste vetsiho pruseru. Vlastni blbosti, nic jineho.
Dostáváte přes píču a konec. Kdo koho fauluje je záležitost interpretace, to jako v který tlupě seš, opičáku. Oni se totiž Palestinci s Rusákama k tobě do televize v tvým pochcaným obejváku moc nedostanou.
To se na mě nezlob, ale když si někdo myslí, že že jsou Rusáci tupý, tak to má nejspíš z televize. Protože tam furt ukazujou Putina jako magora aj. V tý omáčce mezi logikou zprávy. Jenom všichni ukazujete, jak to defakto nekriticky vstřebáváte !!!!! Je tady srovnatelná masáž, jak v Rusku - a vy se jěště ptáte, jak tam mohou býl lidi tak blbý, že to žerou !!?!!
Tady je na čase se zeptat na pár otázek. Na čí straně vlastně stojíš ? Chtěl bys patřit raději pod rusáky ? V jakém autě jezdíš ? Máš snad ruský mobil ala Elektronka ? Pokud jezdíš v Gazíku a používáš ruskou vysílačku tak ti není co vytknout ale pokud si užíváš "západních" vymožeností včetně toho že můžeš psát ty tvoje bludy tak raději schovej ruce za záda a nech si zašít hubu. A než napíšeš že je všechno z Číny tak zabádej ve tvém titěrném mozku kdo jim vybudoval know-how potřebné k úspěchu ze kterého sami těží. A než zmíníš něco ve smyslu nechci patřit nikde jsem Čech (Moravák ty být nemůžeš) jak poleno tak tohle bys mohl tvrdit jen v případě že by jsme od časů První Republiky nezklouzli pod Hitlera a později pod Stalina atd. Tahle úplná nezávislost ač je to smutné už nikdy nenastane.
Takže bylo od začátku lépe nechat UA Rusákům ? Nebo na ně měli hned vlítnout a zahnat je společnými silami na útěk ? Ta druhá možnost by byla pro demokratický západ záhuba jeikož by vyšli do ulic zarytí odpůrci války atd. Později díky demokracii by zvítězili populisté a zarytí zastánci míru za každou cenu. A není velmoc jako velmoc, kdo dodává zbraně negramotným afrikáncům a štve je proti těm, kteří jim vybudovali infrastrukturu, vyvrtal studny a naučil jiným zvyklostem než jen hopsat v tranzu u ohně za zvuků tamtamů. Příkladů by se našlo hodně ale zkusme se zeptat jinak než jen hanit západ jak vlezl kam neměl. Co udělal Rusák pozitivního pro svět třeba za posledních 120 let ???
Můžeš mi prosím tě odpovědět na to proč, když v otázce převážně ruského východu stojím na straně Ruska, bych musel Rusáky opěvovat, nebo si přát, aby se tady Rusáci znovu roztahovali ?
.... ruského východu Ukrajiny.
Už an nevíš kde ti hlava stojí východ je vždy na východní straně planety a východ ruské Ukrajiny ??? to už jsi docela podlehl RF propagandě ??? Copak máš doma ruskou značku televizoru jménem Rubin ? kdysi jsme jej také měli a ukazoval krásné černozelené barvy ikdyž měl být barevný ! Zřejmě jsi podlehnul rusácké debilizaci jak nedávno prohlásila Dana Drábová v debatě o Černobylu. Vzpamatuj se dokud máš čas chlapče ! Někdo tady prohlašoval že je mu šumák co si rusák dělá doma a tak proč Rusákovi není šumák co si kdo dělá ( dělal ) někdo co chtěl za hranicemi suverénního státu ? Copak byl Krym tak utlačován ? Nebo spíše "vyvlastňován" z rukou rusáckých oligarchů a ti zverbovali Puťku aby to zarazil , Už konečně chápeš Ten pravý důvod proč to na co se teď díváme v přímém přenosu vůbec nastalo ?
1. Meleš moc věcí najednou, nechápu ani jednu. 2. Z čeho se mám vzpamatovat, čemu jsem podlehnul. 3. Východ Ukrajiny: Luhansk, Donetsk, Krim ... 4. Se suveréním státem se běž vycpat. Suveréní stát vs. stát na národnostním půdorysu ?
To s těma ruskejma oligarchama je slabý, nepodložený.
Už vím proč to nechápeš: měl sem napsat místo "převážně ruského východu Ukrajiny", "převážně rusky osídlený východ Ukrajiny"
Chápu že nepobereš víc než rusáckou propagandu - to bylo za 1. Za 2. vzpamatuj se už že Puťka je dobrodárce všeho a západ díky kterému si žiješ nejméně 10x lépe než průměrný vodkopijec v rusku je nejhorší co nás mohlo potkat. za 3-tí psal jsi něco o východě ruska potažmo ruské Ukrajiny - tento geopolitický útvar neexistuje. Za 4-té Ukrajinu uznalo samotné Rusko ale to vlastně nic neznamená jelikož věčný prezident Puťka vše popřel a stihnul naočkovat více tobě podobných. Pokud ti není známo Tak Kyjev byl už velkoměsto, když Moskva teprve vznikala. Historii nezmanipuluješ tak lehce jako tebe ...
Už jsi jako ten čechojaponec Okamura, nedávno řekl že východ Ukrajiny obývá 2 až 10 milionů etnických Rusů - toť skutečně velký rozptyl. Ještě jsi neodpověděl v čem si vozíš prdel a díky komu jsi na úrovni 1/5 svěa ???
Co se melo udelat na pocatku? Prijde na to, kde mas ten pocatek. Pri vzniku UA? No tak kdyz U.S. pravnici umeli sestavit ustavu RF, tak meli sestavit i ustavu UA a jasne tam vymezit prava a povinnosti jazykovych mensin, napriklad. Nebo beres jako pocatek vykriky Plynove Julci, ze na vychodni Ukrajince (Rusy na Donbase) je potreba hodit atom? No meli ji nechat shnit ve vezeni a ne ji nechat se napakovat na ruskem plynu. Nebo ktery pocatek mas na mysli? Predpokladam, ze se nebudeme tocit na tom, kdyz uz byl pruser rozjetej a Ukrajinci ostrelovali vychod Ukrajiny, ne? To uz je pozde debatovat o nejakych pravech, rekl bych.
1. Co se týče srovnávání životních úrovní národů, nemůžeš srovnávat s Ruskem, které je ve válce. Válka je celostátní zátěž, výkon. 2. Bezpečnostní politika Ruska se asi nemůže řídil legalitou, tak jak ty si představuješ. Oni byli brutálně napadeni Německem. Oni se nebudou, jen tak ve svých hlavách zabývat "papíry", jak to dělají třeba Češi (SE SVOJÍ PROTEKTORÁTNÍ ZKUŠENOSTÍ). Vědí, že se o sebe musí postart bezpodmínečně, papíry a právo, pro ně nejsou jediná cesta. Nato u hranic tolerovat nebudou. V Bělorusku je z PŘEDCHOZÍ VÁLKY ZAHRABANEJ POD ZEMÍ KAŽDEJ 4 - 5 ČLOVĚK !!!!!!!
Jak píšete práva a povinnosti. Práva se rád domáhá každý ale povinnosti opomíjí. Pokud byl někde počátek tak už je to hodně dávno kdy Anglický královský rod byl rodinou Carského Ruska - už tenkrát se rozešli ve zlém. Toto bude poračovat dokud tito prapředci budou u moci. USA jsou a zároveň nejsou nic než Evropani kteří ovládli domorodý svět Indiánů. Na druhou stranu je naučili žít civilizovaně, to potom vyvztává otázka kdo komu byl ku prospěchu ? Písmo, technologie, vzdělání, kultura oproti ohňovým tanečkům ?
Dětem vtloukají na pamětnou: Leningradski grimiť metranom. !!!
Rusko je ve válce ? To jsi vyčetl z prozápadních médiích ? Jejich ekonomika jen roste a roste jak jsi tady kopíroval nedávno. Ano byli napadeni Německem po tom co si spolu rozdělovali Evropu. Asi nechápeš že pokud by tihle dva zůstali spolu tak by jsi už tady nepsal v češtině co ? To jediné se spojencům podařilo dokonale - tyhle dva tyranské režimy mezi sebou rozeštvat a pod rouškou velké ofenzívy je nechat sobě napospas. Samozřejmě by to něšlo bez podpory USA a Anglie jelikož do Berlína přijeli rudoarmějci na Džípech.
https://www.youtube.com/watch?v=BnW1BXInTiY
Nenapadlo mne, ze budeme jako vychozi bod pro hledani bodu zlomu na UA zacinat nekde v dobe bronzove, pravda. Na takovou debatu nemam chut, omlouvam se. Bye.
Nemám auto ani papíry, jezdím na beranovi, kokote zvědavej.
Nic jíného jsem od tebe nečekal ...
Koukám Okay ti dal košem. 😁

Zobrazit celou diskuzi