Tank T-34

04. dubna

Staré záběry, na kterých tank T-34 jede po speciálně vytvořeném mostě z dřevěných kulatin.

T-34 byl sovětský střední tank vyvinutý na přelomu 30. a 40. let 20. století. V době svého vzniku byl podle amerického autora Stevena Zalogy nejlepším středním tankem na světě. V čase zahájení války nacistického Německa proti Sovětskému svazu (operace Barbarossa), tedy dne 22. června 1941, nebyly německé tanky z hlediska technických parametrů schopny se tomuto sovětskému tanku úspěšně postavit v boji. Teoreticky je překonával výzbrojí i pancéřováním. V průběhu druhé světové války jej překonaly až novější stroje jako německý Panther z roku 1942 a po vylodění spojenců americký tank M26 Pershing z roku 1944, který byl ovšem v té době řazen mezi těžké tanky.

6.7 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 10 023x Hodnocení: 6.7/10 Komentářů: 39 Kategorie: technika

Značky: zbraň , army , tank , válka , nápad , 2.světová válka , armáda , stroj , přejezd

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nějaký posraný BT není T34.
Vsak je to jedno, o jakou ruskou mrdku se konkretne jedna. Podstatne je, ze nezminil vedle Panzeru jeste Tygra. Protoze to byla bestie a to byl nejlepsi tank. Nastesti ten rakousky kurburt a malir pokoju nemel do nich dost paliva a nestihal je vyrabet.
Tiger byl poruchova mrdka, a ve WOTku taky stoji za hovno.
Tiger byl dobrej tank postrach pro spojence i sověty,ale často měl poruchy a bylo jich málo jen pro srovnání T34-ek sověti vyrobili 50.000 kusů
A ten tank na videu je BT-7 ne T34
A ten tank na videu je BT-7 ne T34
A ten tank na videu je BT-7 ne T34
nezmínil, protože se hovoří o středních tancích chytráku
Meles tu psi hovna. Hovori se o strednich a tezkych tancich. Staci jen pozorne cist psany text.
abyste se neposrali...
Prej T-34.🤣🤣🤣
spartane Ty jsi znalec, to poznají i děcka z WOTka co je to za tank
Mimo to, že je to úplně inej tank, tak T-34 rozhodně nebyl nejlepší, Panzer IV byl trochu jinde. Jako jo, byl lehkej a rychlej, ale pancéřování hrůza, technologicky taky nic extra,hlavní výhoda byla rychlost výroby a počty. Dokud nenasadili KV s vrhačem popelnic, tak neměli čím prostřelit ani pozdějšího Tigra a proti KT v podstatě nebylo nic, co by se tomu vyrovnalo, jediný štěstí, že ty tanky byly složitý a většinou se vysypaly na závady.
Bude to stejný jako s STG44, MP40 a MG42 aj. v Rusku. Díky tomu, že to byly technologicky vyspělé zbraně, které svými díly do sebe zapadaly na mikromilimetr přesně, tak v zimě zamrzaly a nestřílely. Narozdíl od třeba ruského PPS41, který byl soustružen skoro na koleně,měl velké vůle mezi díly, tak to střílelo třeba i zahrabané v pískovišti u eskymáků na antarktidě.
WoT = Pomalá stará kurva bez empatie což o ní ale, kolega v robotě hovořil o svém skillu v tomto herním infernu majnkamfstrým skvostu. Posunul jsem nad věci a ustál co dokázal vypotit za jednolité názory o této hře. Díky němu jsem se ponaučil a považuji tyto hry za užitečné, pohlcují komunitu lidí co nemám rád.
Prej T34 ... jó odborník se pozná.
To neni T-34 ale německej Churchil....jste nikdy nehráli World of Thunder?
Sparťane, zalez do kanálu a měsíc se neukazuj, za to hovno co si vyplodil 😆 Radši postuj děvky, v tom se nemůžeš nic posrat 😉
no len aby