Těhotenství, porod, mateřství (part 1)

20. dubna

Krásy okolo zrození nového života.

6.8 /10

košík

Zhlédnuto: 34 127x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 91 Kategorie: galerie

Značky: nemocnice , novorozenec , matka , vagína , dítě , těhotenství , mimino , porod , biologie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
U jednoho porodu jsem byl a bylo to velmi nepříjemných 6 hodin s nádherným koncem. Druhý jsem si vychutnal v klidu na chodbě.
Jo, já tam byl celých 8 hodim. A aktivně jsem pomáhal a v podstatě bavil celý sál. Pak dorazil kolega, profi záchranář, tak jsme ti zdatně sekundovali. On si svoje dítě v podstatě odrodil sám. Nevím jak jemu, alemě byla následující roky účast u porodu vyčítána.
Takže u druhého jsem postupoval už podle uvedeného a staletí fungujícího vzoru.Místo do porodnice do hospody a tři dny nevystgrčit hlavu.
No nevím, já se k porodu dostal víceméně nedopatřením, s děckem jsem neměl nic společného, rodila známá, navíc lesba, jenže si moji přítomnost vyžádala a mě personál omylem považoval za otce, vysvětlilo se to až při následné administrativě, hlavně když jsem odmítnul platit za přítomnost otce u porodu. Jinak trvalo to od 23hod do 4 do rána, já na sále u lůžka už od půlnoci tloukl špačky, až mě sestra raději odvedla do prázdné hekárny, kde jsem usnul.
Když v půl 4 ráno došlo na věc, vytáhli mě rozespalého z hekárny, moc si nepamatuji, bylo vše jak v mlze, snad mi i děcko vrazili do náruče, každopádně z toho bylo hodně vysvětlování, navíc od té doby jsem prý za děsného cynika, usnout u porodu. Takže s porody mi všichni můžou políbit leda prdel. A ženit se a namrdat si vlastního žrouta alimentů, to ani smykem.
ty seš kus 😆
si obyčajný sebec.

Zobrazit celou diskuzi