Těhotná na Czech Castingu

10. srpna

Česká 21letá těhotná amatérka Martina si přišla vydělat rychlý prachy na Czech Casting.

6.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 12 649x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 32 Kategorie: porno

Značky: pov , amatérka , casting , mamina , přírodní prsa , czech casting , těhotná , cumshot

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
keď si ho tá chudinka v 8. minúte a 50. sekunde rozopne, tak vyzerá, že taký kokot ešte v živote nevidela, je šťastná, uvoľnená, teší sa až si ho pocmúla a nakoniec vrazí synovi k hlave, neviem či sa mám smiať, alebo plakať nad ňou
  • Sobi
  • 12.08.2023 01:06
kurva divat se za dvacet let, jak jsem v matčině děloze a nejakej borec mě šuká do hlavy. skvela práce. musi bejt hloupá nebo zoufalá. jinak postava super.
mě celkem houpnul
tá musí byť blbá jak tágo
zufala kurva
Jako slušná děvečka. Taky bych nepohrdl. A píšete sračky. Ta holka přesně ví. Někdo si doma vychovává budoucího Nadala a tady ta čubička přesně ví, že bude doma mít malýho Rocca.
Kazišuka stará se zase předvedla ty vole, kurva je to !
Lehkomyslná nezodpovědná blbka, takovou doma nechceš, ani jestli umí guláš. Frajer jí už nechal definitivně, akorát čubka si to zatím nepřipouští, stejně jako měsíc před porodem, že je březí a klidně si jde zaprcat pro prachy. Skončí jako samoživitelka přisátá na státní cecky různých podpor, jen občas nějaká brigáda a permanentní hledání vola, kterému se pověsit na krk i s fakanem. Možná i skončí na privátu, aby si vydělala.
keby mal dost dlhy kokot, bola by to pedofilia?
  • Okay
  • 11.08.2023 09:35
Jako ze suka a soucasne si necha hulit?
Čubka plná mladejch...Ale přimazávala dobře 😃
  • Okay
  • 11.08.2023 09:36
Tehule jsou nadrzeny.
Díky hormonům zvláště cca ve 2 trimestru, už jsem takhle prcal v životě v průběhu času 3 kámošky s výhodami, které si nechaly naštěkat do boudy od svých nabíječů a ti je pak pustili k vodě. Jako výhoda je i možnost se do nich vystříkat bez rizika pozdějších alíků. A jedna chtěla prcat i na počátku 9 měsíce, kdy z toho byl ze necelých 24 hodin předčasný porod, který dle doktora spustily orgasmy té čubiny a látky ve spermatu, takže jsem jí po hrátkách nakonec musel odvézt do porodnice. Akorát mě čubina chtěla jako podporu u porodu, což byla trochu tahanice, protože jsem od počátku zdůrazňoval personálu, že nejsem otec, jen kámoš a tak jsem normálně na sál nesměl. Jinak to ale byla zajímavá zkušenost a za dotyčnou kámoškou si zajedu sem tam zaprcat dosud a to už je pár let.
A to ani nemluvím o vtipných momentech, když jsem jí prcal v době, kdy kojila, tak vždy při jejím vzrušení z nalitých koz začalo stříkat mléko, takže napoprvé jsem nečekaně dostal mléčnou fontánku přímo do obličeje.
Jo, s tim mlikem jsem to parkrat zazil. Poprvy, kdyz jsem pichal spoluzacku po potratu. Prekvapilo.