Test zoomu

24. května

Šikovná ukázka zoomu, který má model telefonu Huawei P30.

9.4 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 39 394x Hodnocení: 9.4/10 Komentářů: 44 Kategorie: porno

Značky: test , žena , nápad , zoom , smartphone , rozkrok , huawei , kunda

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
"closer to the things u love" xDDD
😁😁hele, proč to neběží v bedně?
víte proč jdou do huawei, protože ten jedinej loboval proti 5 g síti... aby byla sdílená všemi, takto budou sít ovládat jen urcité skupiny. Bude zde kontrola nad téměr veskerým datovým tokem, a navíc jeto nebezpečené pro planetu lidi, a zvířata. Při testech u těchto vysíláčů, umřelo značné množstvé ptactva..a to nemluvně o narušení mozkových frekvencí.
  • eufa
  • 24.05.2019 12:33
Ty jsi naruseny, vykopej si hrobecek a jdi se zahrabat, mentale.
Ale on má pravdu! A po nástupu 6g sítí bude možné ovládat myšlenky lidí a ty nepotřebné i zabít! Což se ovšem stane až po zákazu prodeje alobalu, protože když si do něj člověk zamotá hlavu tak to odstíní záření. Už musím jít dělat zásoby uaaaaaaaa
hosi nicim jste neprispely , jen prudite....to umim taky... priste radeji nic nepiste..delate ze sebe troly. pokud nemas cim prispet do diskuze tak radeji lepsi drzet tlamu a myslenky na uzde
Dobrá rada, tím by ses měl řídit 🙂. Taky jsi zapomněl napsat zdroj (fb Tomia Okamury). Teorie je to zajímavá, toho nemluvněte je mi líto, ale obávám se, že tvoje "mozkový frekvence" narušuje něco jinýho.
Výsledek testu je, že ten zoom je na piču...
budoucnost firmy Hulahej je na piču
Bylo jí vidět až do kuchyně... 🙃
Tuhle mrdku si koupíte za osmičku 😃 Nevěřte retardi reklamě 😃 https://www.alza.cz/huawei-p30-lite-cerna-d5599569.htm?kampan=adw3_mobilni-telefony_bee_pro_mobilni-telefony_mobilni-telefony-huawei-p30-lite-cerna-hu3135b2apd&ppcbee-adtext-variant=discount-price-10_v1&gclid=Cj0KCQjwrJ7nBRD5ARIsAATMxss8u4eNeN_LC0mY70-F5C9j8e5taJ1rqVO3FjdkN5m5bTumsiBOii0aAuE-EALw_wcBmrdku mají
A přesně na tohle HJauveji brzo ten zoom bude - na piču 😃 😃
Paní, máte uzel na ní
Shut up and take my money! Jen škoda, že jim ten americkej sráč hází klacky pod nohy, protože je holt Apple nestíhá... ale jsem zvědavej, co bude Chump říkat, až mu číňani zaříznou japko stejnym způsobem. Ani cihlu bych mu už neprodal, kokotovi.
Svatá pravda zmetek zrzavej.
Jistě, jistě. Jen kvůli tomu, že apple nestíhá. Nejde zde vůbec o historii zakladatele, čínskou legislativu, nalezená zadní vrátka, odposlechy v Africe aj...
A myslíš že apple nemá zadní vrátka? Co ty masivní leaky z cloudu? Všechno co jde nějakou sítí je stejně poloveřejný pro lidi co ty sítě vymysleli..je to stejně jen obchodní válka, páč jde Hujahej nahoru..
Asi tak, ty si, naivko, myslíš, že Apple/Samsung nic takovýho neumí? Co ten šmíráckej velezmrd Gates? Ale dobře mu tak, číňani mu zřejmě šlápnou do úsměvu, bohužel se s tim jako servilní poskok těch tlustých kurev svezem i my. Nejsem žádnej rudoarmějec, ale obchodní válka s Čínou? Tak z toho se celej západní svět posere a bude za to moct tohle prase v obleku.
Vůbec se neposere. Přesune se výroba do levnějšich lokalit, klíčové technologie se budou vyrábět doma a pojede se dál. Ale Čína jakožto světová montovna půjde do hajzlu.
Klíčové technologie se budou vyrábět doma 😃. Tak to stopro, když už i kurva vývoj se stěhuje všude možně, ve velkym třeba Indie. Jsme drahý, vole, ty klíčová technologie 🙂. Čína je už podle mě za bodem, kdy by jako světová montovna šla do hajzlu, protože oni už zdaleka nejsou jen montovna, ale i ranec technologických firem a věř tomu, že ta zasraná ospalá díra jsme oproti nim my tady.
Ani ne. My jakožto západ jsme inovátoři. Máme nejpokročilejší armády, zdaleka nejlepší vesmírný program a inovace pochází stále odsud. Apple, Google, Microsoft, Intel, Nvidia, AMD, Tesla, VW, BMW, Mercedes, SpaceX, Nasa, Qualcomm, Bradcom, Philips, iRobot, Boston Dynamics a mnoho dalších... To jsou inovátorské firmy. Huawei, Xiaomi, Oppo a podobný čínský firmy jen opravdu lehce vylepšují a konkurují jen svojí agresivní cenovou politikou.
To co teď Trump udělal je skvělý, protože jinak by se Čína velice brzy dostala do pozice, kdyby skoupila, nebo zničila vše. A my bychom pak šli úplně do sraček.
ty jsi komediant 😃 nicméně jde hlavně o 5G internet, ve kterém je Huawei daleko napřed, takže amerika zkouší házet klacky pod nohy, protože nemají nic a chtěli být první. Dost na hovno je že retard jako je trump má pravomoc rýpat do světové ekonomiky.
Komediant? Máš nejaké argumenty, nebo tady bleješ jen svoje domněnky? Nejde tady jen o 5G, obchodní válka mezi USA a Čínou začala dříve, než se o nějakých 5G sítích začalo mluvit.