To nej z facebooku NDR #2

02. června
9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 31 924x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 43 Kategorie: příroda

Značky: historie , sranda , mix , galerie , zvíře , země , zajímavost , lidé , fotografie , facebook , ndr

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
15 je prostě TOP
Ten zachod na stredni skole (7), Hannibal ruska baba (30) a (31) nejvic 🙂 dobra prace
Dobre 👏
číslo 15 vše vysvětluje....
stručně a jasně👍
  • Joan
  • 03.06.2018 01:13
inteligenci slováků dokazuje počet mínusů, ačkoli je to autentická fotka !:-)
zavděčil ses , dobrý
a když jsem dal mínus a jsem Čech tak to znamená co? Počet minusů spíše znamená, že už je to trapné a otřepané. Už ani samotní Slováci na to nereagují, pouze banda českých adolescentů.
že se ohrazují Slováci, to chápu, když se z nich dělá prdel... ale takový správňácký hovna, jako jsi ty, opravdu nechápu. A Joan má pravdu, Slováci tu bezmocně mínusujou jako o život, jak malý děcka. Mínusy jsou na hovno, důležitý jsou hlášky.
Plusy a mínusy jsou taková zpětná vazba, aby si takoví idioti jako ty namyšleně nemysleli, že jsou strašně vtipní.
tak možná pro děcka jako jsi ty, měj se famfárově
To by nebyl mindráček ošík aby se neozval. Proč sis rušil starý profil, když si založíš nový jiného člověka to z tebe neudělá. Ano ano správňácke hovno, zato ty jsi hrdina. Xenofobní zakomplexovaný chudák, co si pod závojem virtuální anonymity léčí komplexy. A nesnažíš se mimochodem neustále tvrdit jak jsou ti mínusky u prdele? A přece to opět a neustále řešíš ty tragéde.
bla bla bla. Novej účet jsem si udělal kvůli cvokům jako jsi ty, už jste z Osha měli tik. Poděkuj blbcovi "Verfluchte Hunde!" který vykecal mojí identitu, ačkoliv pod novou přezdívkou jsem nenapsal ani slovo o Slovácích, ani jsem nikoho neprudil. Komplexy máte vy, a teď vás budu prudit dvojnásob, když beze mě nemůžete být! Muhaha:-) Idioti
Mne sa paci, jak si v celom tomto vlakne vystacite sami. Ani slovakov tu nepotrebujete. Apropos minus som ti nedal, nemusim klikat. Minus je tvoj mindrak.
napsal si to uplně suprově 👍 , to taky použuju, jestli se to teda smí kuli těm nějakym tvym právum autora?
jak se můžeš navážet do Mikajeka, do nejslušnějšího a nejvíc pohodovýho kluka tady to ti neni hamba? dyť ty taky nejsi blbej a nevzdělanej, tak proč seš takovej vůl?
já vám na mísusy prdím, vy děcka, klidně mínusujte. Kdy už pochopíte, že nějakým kliknutím nekodážete ničeho, jen další dávky vtípků?
když se načal navážet on do mě, je slušnost odpovědět. Nerad zůstávám někomu dlužen. Pochopils to, Buráku? PS: 11 super, ale 15 stále vede 🙂
Jirko, jestli se ti to bude hodit, jasně že to muzes pouzit 😄 A diky. Určitě tu nejsem ten nejslušnější, jen se snazim nenechat se zatáhnout do rozhovoru s nactiletejma hejterama, ale občas ten "pohár" prostě přeteče.
A kdy ty pochopíš, že už většině lezeš na nervy? Ani nový profil to nezměnil. Zamysli se ještě jednou nad tím, co ti napsal Mikajek. Je jedno, jestli na mínusy kašleš nebo ne. Alespoň vidět zpětnou odezvu kolika lidem lezeš na nervy. A nestojíš jim ani za to, aby ti napsali. Pokud máš nějaký osobní problém rozšiřováním nenávisti na fórech to nevyřešíš.
1) 10-15 afektovaných Slováků a jejich kámošů není většina 2) nový profil nepomohl, protože "Verfluchte Hunde!" slovenský zaměstnanec tohoto serveru sprostě vyzradil že jsem Osho, a další Slováci se do mě začali hned navážet. Takže smůla, opět začali oni. 3) 5 -10 mínusů má být nějaký důvod měnit svoje názory? To si může myslet jenom malý děcko 🙂
Hmm jak tak vidím, tak se do tebe naváží ve většině samotní Češi 😄 "slovenský zaměstnanec tohoto serveru" tys nějaký paranoidní nebo co? Já netvrdím, že máš měnit názory, akorát musíš pak nést následky a je jedno zda jsi Osho nebo kdokoliv. A tvrdíš, že opět začali Slováci? No jak tak čtu, tak si opět začal ty. A například v tomto vlákně vidím reakci jediného Slováka a ostatné jsou od Čechů.
Verfluchte Hunde! mluví Slovensky, a jediný způsob, jak může spárovat dva účty na serveru, je podle IP, ze které přistupuji... ostatně, sám to přiznal. Takže nejsem paranoidní, jen ty, jako většina Čechů kometuješ věci, o kterých víš hovno a do kterých ti je hovno.
jo jo hlavně že ty jsi letadlo. Ty vole ty jsi úplně marný. Píšeš jaké jsou všichni děcka a přitom ty tu řešíš úplné banality. Kde bereš tolik času zabývat se celý den posraným fórem a honěním si nízkého ega.
Dobře, tak nejsi děcko, jen jsi hloupej, stačí? Banality řešíš ty a tobě podobní vocasové! Já se vás neprosím o to, abyste mě řešili, polibte mi prdel:-)
jo jo jsem hloupý. Umíš i něco jiného než prskat kolem sebe jedovaté sliny? Stejně ti to evidentně dělá dobře, když tě řešíme. Jenže takto máš alespoň nějaké to rozptýlení ve svém nudném životě. Člověk který má celý den čas vysedávat za PC a sledovat kdo mu co na fóru napíše asi příliš bohatý a zábavný žiovot mít nebude 😄
Odpovědět na pár hloupejch keců mi nezabere celý den, ty hlupáčku. A už mi nepiš, jsi nudný.
camelot prej kvalitní hudba 😄
15 me pobavilo nejvic
ty z toho stejně nemáš rozum
Anthony Hopkins rules !!
Parádny výber, dík!!
3-4 dobre, zvysok picoviny ale to nevadi, aj majster tesar sa utne
Mlčení jehňátek 😄
osho404 hned mi bylo jasný, že tady z toho budeš uchcávat !
to bude tím, že jsi hotovej génius