Trefený rozhodčí na umpiru

07. února

5. února 2017, Ottawa, Kanada

Denis Shapovalov nebude na svůj druhý daviscupový víkend vzpomínat v dobrém. Sedmnáctiletý Kanaďan, který bojoval proti Britovi Edmundovi za stavu 2-2 na zápasy o rozhodující bod v boji o čtvrtfinále, ovšem za stavu 0-2 na sety a 1-2 na gamy byl diskvalifikován. Ve frustraci odpálil míček a trefil do oka rozhodčího na umpiru. Gabas po utkání odjel s monoklem a nateklým okem do nemocnice na vyšetření..

9.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 15 776x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 32 Kategorie: sport

Značky: kanada , míček , rozhodčí , oko , trefa , sportovec , tenis , tenista

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
sport pro buzny....divím se, že komentátoři neomdleli
Vasilij Zajcev 😃
měli smůlu oba.....:D
ty vole čekám celé video na slow motion a nic !!! .. a navíc sem si ze začátku myslel, že schytal raketou 😃. .. kvůli tenisáku dělat takový divadlo ??
Jako, asi trochu nepříjemný to bude. Ale netrefil schválně jeho. Nedávno tu bylo video, jak nějakej hokejovej kouč dostal pukem a nedělal z toho takovou vědu. Prostě jsou sporty pro chlapy a pro buzeranty.
Pak jsou taky sporty pro gentlemany (napůl chlap a napůl buzna) jako třeba tenis, kam tohle chování nepatří. Právem vyloučen.
Kdyby to bylo mířeno přímo na něj, tak souhlasím. Ale tady prostě zbůhdarma někam pinknul míček a bohužel do sudího. Mohl dostat napomenutí. Hlavně bylo okamžitě vidět, že ho mrzí, jak to dopadlo (že to někoho zasáhlo). Je to věc názoru.
Nemohl dostat napomenutí, v pravidlech je za tohle jasnej skreč.
Dochází k horším napadení sudích. A jedná se o konkrétní napadení osoby, né k náhodnému nechtěnému ublížení. K tomuhle sportu to asi patří, že se hrač nesmí ani naštvat a vztekat se 🙂 . Kdyby po něm hodil raketu, tak neřeknu.
Ale to neni věc názoru. To je pouze tvá neznalost pravidel. Zbytek příspěvku je naprosto irelevantní. I. Odpálení míče (Ball Abuse) Hráč nesmí prudce, nebezpečně nebo se zlostí odpálit, odkopnout, hodit nebo udeřit míč, kromě odůvodnitelných případů během hry v zápase (včetně rozehrávky). Pokud se hráč dopustí takového přestupku v průběhu zápasu vč.rozehrávky, musí být potrestán v souladu s penalty systémem. V závažných případech, kdy může odpálení míče způsobit
V závažných případech, kdy může odpálení míče způsobit bolest či zranění, nebo je namířeno proti někomu, i když se stihne uhnout; nebo při jednotlivých extrémně závažných prohřešcích, může být zápas hráči ihned skrečován....... Tady je zbytek toho textu, když vyjebanej systém nově omezuje počet znaků.
Hele chytrolíne, já se nehádám, že to není zaneseno v pravidlech, jen říkám, že je to přehnané, tak už to nerozpatlávej, nejsem na to zvědavej.
Dobře on...
Schválně kdo uhádne z kama ten rozhodčí byl, nápověda: vůbec se tomu hrači nedivím, skvěle skvěle skvěle
...z kama? no z tama