Trest za horizontální kolaboraci (video+foto)

27. března

Francie: V roce 1943 až 1946 bylo ve Francii ostříháno dohola přibližně 20000 žen. Tyto ženy byly obviněny ze spolupráce s německými okupanty a také prostituce. Některé z žen se bránily tím, že byly k prostituci donuceny, další zase tvrdily, že jejich láska k německým partnerům byla opravdová.

7.4 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 29 599x Hodnocení: 7.4/10 Komentářů: 67 Kategorie: historie

Značky: válka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Zadnej negr, byl v ty dobe svet jeste v poradku?
Ano, zlate casy
Podle těch lajků chápu reakci zdejších userů, ale prvotní myšlenka(otázka) byla...válka bez negrů, nebo doba míru s negrama. Ofc. že mír bez negrů by byl ideál a tak trochu i utopie.
Už v tý době bylo těch negrů v Paříži až moc.
Věděli jste, že francouzština má sedmnáct různých výrazů pro "vzdát se"?
Hovno spolupráce,byly zavšivené...Ale jinak dobré kurvičky 😃
Za vicemene vlastizradu docela nizky trest
jako cersei v uliče hanby
Nojo bílovlajčkáři si pak hráli na hrdiny...
Píčo,tyhle hrůzy neměly jinou možnost,než si nechat přeorat drn a věnec od nadržených,úchylných skopců,kterým je dodnes jedno,do čeho ty svoje olezlé kokoty strkají,vždyť kdo by dobrovolně lezl na takovou krásku,co vypadá jak čerstvě obřezaný žid s hovnem na hlavě,pičo.👽😓🤢
ty si teda solidní čurák
ty zje lipan hlupy
Njn a v tom je ten největší problém, že nikdo asi moc nezkoumal, který si to zasloužily, a který z nich byly za svoji krásu trestaný 2 x (nejdřív od Němců a potom od vlastních lidí). Zbědovanej a poníženej lid se chtěl prostě mstít (což je normální a zcela přirozené). Každopádně přiznání, že to bylo z lásky = bylo to dobrovolné... Tam bych to viděl jasně.
A teď si s frantiky lížeme prdele navzájem
Vyvazly z toho jeste dobre!