Trojitá anální penetrace

19. července

Německá MILF Jolee Love v sexy oblečku si dá gangbang s pěti nadrženými chlapy, během kterého si nechá roztáhnout anál nejen jedním, ne dvěma, ale dokonce třemi čuráky najednou!

5.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 11 939x Hodnocení: 5.1/10 Komentářů: 18 Kategorie: porno

Značky: hardcore , milf , velká prsa , gangbang , velký pták , dvojitá penetrace , dvojitá anální penetrace , trojitá penetrace , trojitá anální penetrace , šestka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Aby se kokot třel o kokot, byť v nějaké čubce a je jedno, jestli v kundě, prdeli nebo hubě, to je fakt jen pro latentní buzny a nebo to strpět kvůli prachům. Strkat svůj poklad někomu tam,kudy lezou hovna, to mě fakt nebere. Buzny chápu, tam není jiná možnost. Když čubka vysloveně sama požádá, abych jí ojel nebo vycákal anál, z džentlmenství jí vyhovím, ale rajcuje mě to asi jako Chalupáři. Kunda je kunda, orál je orál, to mi nikdo nevymluví.
Já ženu sukam hlavně do analu a občas do kundy, je to forma nadřazenosti kamo😅
Gratuluju, jsi nadřazený své vlastní ženě. Žiješ život snů.
Spíš máš malé péro, tak aby o tom načínáčku vůbec věděla.
máš recht,taky bych nesnesl aby se mi třelo moje péro o jiné kokoty ale jednou jsem šukal moji starou do prdele a pak mě s takovým šukáním poslala doprdele,takže od té doby se u nás jede klasika 😀
Nadřazenost znamená, že ti čubka bez odmlování podrží, jen si luskneš a budeš jí dělat nebo si necháš dělat, co vyžaduješ. Kam jí to narveš, je už nepodstatné.

Zobrazit celou diskuzi