Trump píše projev

23. ledna
USA: Prezident Donald Trump zveřejnil na svém Twitteru fotografii, na které píše projev pro svou inauguraci. Uživatelé internetu si ho okamžitě vzali do parády.
5.1 /10

košík

Zhlédnuto: 36 685x Hodnocení: 5.1/10 Komentářů: 56 Kategorie: galerie

Značky: usa , sranda , prezident , politik , donald trump , projev , parodie , twitter

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
SABATON!
Nektere fakt pobavily xD
Masoxik: A to, že to bylo jedno z prvních rozhodnutí po převzetí v roce 1971, máš z wikipedie, která se odkazuje na knížku, co vydala nějaká blbka, místo aby ukázala na nějaké oficiální stránky, jako naše justice.cz, že? V knížce, co napsal Trump za pomocí Schwartze, se píše, že Trump org. tomu začali NEOFICIÁLNĚ říkat až v roce 1973, protože dělali úplně jiný a větší byznys, než ta Elizabeth Trump & Son Co. Tedy místo renovací domů kupovali ty železniční překladiště a tak. Tudíž s tím ani jeho matka neměla nic společného a rozhodně přejmenování (oficiální už vůbec ne) nebylo první rozhodnutí. A s tím, že by značka Trump měla mít 6 miliard, aby to dělalo 9, jsi taky mimo. On kromě realit spoluvlastní třeba kus Tesla motors a plno dalších firem skrz akcie, má dluhopisy a spoustu dalších věcí. Jsi prostě stejnej debil jako ti, co již několik let prskaj a nemůžou překousnout, že jim nezvolili sedmispáče, ale že je tam Miloš.
Nějak tu antikampaň proti němu nechápu. Byl snad zvolen demokraticky. Zajímalo by mě, jestli by to bylo stejné, kdyby vyhrála Clintonová (masírka vůči ní). Mě je osobně jedno, kdo to v USA vyhrál a na názor Evropy je v USA všem u prdele, takže je to asi jedno 😃
I cum in pies 😃 😃 😃
mě baví jak jsou všichni chytří a geopoliticky vzdělaní ať už ten nebo ta. Mě to prachy nevydělá
Jiricek_decin napsal... chybí mi tak česká klasika... smile http://www.imgup.cz/images/2017/01/24/klaus.jpg .... to předčí celý Twittshit co je tady k vidění
Trumpa mám fpiči, ale tohle je trapný.
Tak fajn. Lhaní a populismus ti jde, takže se v politice nestratíš. A) napsala(s) že \"Společnost Elizabeth Trump & Son Co. jsem přejmenoval na počest mého otce potom, co zemřel.\" Otec Fred zemřel 1999, ty jsi firmu převzal 1971 a tohle bylo jedno z naprosto prvních rozhodnutí. Myslím že narcis tvého formátu to udělá automaticky kdyby měl spadat jenom do kategorie &Sons a ty jsi vlastně grandson, ne? takže jakápak počest? 😎 9mld net je z kategorie zbožsné přání / vlhkej sen, kdyby se dala ocenit hodnota brandu \"Trump\" na 6miliard, což asi ani nahodou když to není žádný produkt nebo FMCG.... Pozitivum tam ale je. Konečně někdo z amíků kdo dokáže dát na mapu česko. Snad to s tím klientelismem nepřeženeš, pane.
Donald John Trump napsal... Masoxik napsal... __ To stopro píše jeden člověk. Fakt nevěřim, že jsou v republice dva takový kokoti.