Trump píše projev

23. ledna
USA: Prezident Donald Trump zveřejnil na svém Twitteru fotografii, na které píše projev pro svou inauguraci. Uživatelé internetu si ho okamžitě vzali do parády.
5.1 /10

košík

Zhlédnuto: 36 752x Hodnocení: 5.1/10 Komentářů: 56 Kategorie: galerie

Značky: usa , sranda , prezident , politik , donald trump , projev , parodie , twitter

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
200 milionů v roce 1971 je 1.2 mld dnes. Kalkulačky inflace jsou na internetu. Já ale majetek či firmu neprodal, abych měl její peníze k dispozici. Já jsem si půjčil 101 mil, nacpal je jako majitel firmy do jejího rozvoje a díky tomu mám dnes majetek v hodnotě 9mld. Tím jsem dokázal, že jsi stejný lhář a křivák, jako je Hillary a už se ti nebudu věnovat. Musím vést Ameriku, ne se bavit s fanatikem.
Donalde: Hillary? Neznam. Hele, to ze jsi jeste na ivy skole od 1965 - Whartonu (Penn) studoval nemovitosti a zaroven pracoval v rodinne firme je uplna nahoda,co ? Uplnej self-made (vcetne skolneho ze?) a od roku 1971 prevzal tu rodinou firmu Elizabeth Trump & Son prevzal (zle jazyky rikaji tehdejsi hodnotu/pomoc papá M$200 v tehdejších dolarech.) to jestli to pujčíš na páku nebo jinak účetně zašmodrcháš je přece už tvá věc co s tím ne? Hlavně mi nevykládej že to je rags-to-riches příběh, jo ? Ale musím uznat že současný net worth je daný těma novýma budovama cos stavěl (hlavně pozemkama), ale od nuly to nebylo a to je ta pointa. Když někdo z přiřazeného majetku udělá stejnou hodnotu a mezi tím několikrát (i když účetně) zkrachuje, tak to chce koule.
Je jasný, že se musí dělat na vtipy na Trumpa. O Clintonovej už to nejde, páč do mrtvých se nekope...
chybí mi tak česká klasika... 😃 http://www.imgup.cz/images/2017/01/24/klaus.jpg
Tak já ti to objasním, ty přisluhovači Hillary. Tři roky po výšce jsem si půjčil od otce 1 mil dolarů a 100 mil od bank (s pomocí otce, který se zaručil). Investoval jsem do nemovitostí a společností. Dnes jen můj nemovitý majetek má hodnotu 3.5 miliard. Můj celkový majetek s ostatními investicemi a dalším je 9 miliard. Společnost Elizabeth Trump & Son Co. jsem přejmenoval na počest mého otce potom, co zemřel (a zanechal majetek necelých 300 mil dolarů). Než jsem přišel do této společnosti, tak se věnovala jen renovacím domů pro střední třídu. Až za mě se nakoupili železniční překladiště, letecké společnosti, golfové hřiště, kasina a spoustu dalšího. Vše jsem si poctivě vydělal, ne jako tvá šéfová. Tak neser, nebo tě do nejlepší země na světě, Ameriky, kterou zase udělám velkou, nikdy nepustím.
V pohodě. To víš, tvůj děda Friedrich Drumpf provozoval bordely, dokud mu to nezatrhli a to až papá s babičkou začali stavět ve velkém. Elizabeth Trump & Son Co. kterou jsi přejmenoval a převzal měla větší hodnotu když ti to přebíral. Ale to prezidentsví to byl kauf ti řeknu. Teď už ti ten další bankrot nepřišijou, Donalde. A když to dáš dokupy s tím mnohem větším miliardářem Vladimírem tak ti snad kápne o řád víc 😉
Masoxik: Nevím o tom, že mi děláš účetnictví. A předtím dělal mému otci.
hodně trapné
Bismarck: No vsechno az na to budovani imperia sedi. Vite ze ma jeho imperium ted mensi hodnotu nez kdyz to prebiral po otci ? 😎
Tyhle parodie me docela bavi :)) stejne jak kdyz Donald hral v minulem videu :))