Učitelka a student

02. března

Učitelka dostane uprostřed školní chodby od svého studenta sperma do obličeje.

7.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 46 648x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 18 Kategorie: porno

Značky: pov , amatérka , sperma , učitelka , student , sex na veřejnosti , cumshot

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Zavolejte školníka s mopem nebo aspoň postavit tu ceduli Pozor kluzká podlaha, než si někdo rozbije hubu.
Od poloviny prvního pololetí čtvrťáku jsem šukal svoji matikářku, 28letou suplentku, ale my jsme spolu normálně chodili ještě rok po matuře, když už jsem chodil do práce. Jen díky jejímu doučování jsem odmaturoval i z matiky. Ve škole jsme striktně dodržovali student - učitelka, žádné kontakty nad tento rámec. Klidně mi napálila za 5, když jsem neuměl. Pak bylo doma doučování, šukání a ve škole za pár dní opravné zkoušení. Nikdo to o nás nevěděl, přiznali jsme se až na pomaturitním večírku, když už jsem byl ze školy venku. Všichni čuměli s otevřenou hubou.
a pak ses probudil s rukou v nočníku...
Spoluzak taky pichal nasi ucitelku a oba to priznali az na setkani po 15 letech. A kamaraduv fotr se rozvedl s jeho matkou, protoze pichala se studentama.
My měli matikáře, tak naštěstí nic nebylo. 🤓
Učil vás váš matikář že lepší než-li dívčí zrada, je teplá prdel kamaráda? 😆
Tak určitě ☺
Matikář byl heterák. Ale zase se s ním dobře chlastalo.
my sme mali na ekonomiu učitela buzika zaroven aj triedneho došli sme na to až na dozvukoch co ojel prdel našrot namrdanemu spolužiakovy
Čoveče, ty už si voprcal půl zeměkoule.
Zdaleka ne, ale to víš, mám základní potřeby dýchat, jíst, pít, srát, chcát a prcat. Jak si aspoň 2x týdně nezašukám, jsem marnej. A jak se říká, co vypiješ, sežereš a oprcáš, to už ti nikdy nikdo v životě nevezme. A až budu starej senila hrobníkovi na lopatě, budu si moct říct, jó hochu, užil sis život, stálo to za to.

Zobrazit celou diskuzi