Úder blesku #11 - Fotbal

14. února

10. únor 2024, Bandung, Indonésie: Fotbalistu jménem Subangu zabil blesk během přátelského fotbalového zápasu na stadionu Siliwangi.

4.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 158x Hodnocení: 4.8/10 Komentářů: 17 Kategorie: sport

Značky: smrt , blesk , fotbal , fotbalista , zápas , nezvratný osud

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
www.tsonly.top je místo pro flirtování se zajímavými transsexuály! Spojte se s nimi na flirtování a rande. Přejděte na www.tsonly.top a zaregistrujte se zdarma, Podívejte se na profily, začněte flirtovat a randit. Stručně řečeno: snadný kontakt!
ani ten nahoře už se na toho lempla nemohl dívat.
Fifa 2000, nejlepší cheat.
  • Sert
  • 14.02.2024 16:29
Poslední zápas Pepika Hnátka
utocici hrac je kokot, kdyz zakopl balon. mel vyuzit nastaleho zmatku a nepovsimnut mohl na jeho pocest skorovat, zemrely by si to urcite pral a nezemrel by uplne zbytecne.
to je čurák, při tom vyjebaném sportu se má běhat 😂
se na to behani asi potreboval nabít ...
bleskovy střídání
Tak jestli na tohle někdo vsadil, tak je v balíku..
Enyky, benyky, kliky, hec, chytni negra za palec. A kdyz poustí nech ho bejt, cerná barva nejde smejt. Jeden musí z prdy ven, a bude to ten! Ses to ty velkej hochu..
Když se nad tím člověk vážně zamyslí. To je stejně největší mrda zemřít takhle. Prostě najednou blesk. Boom, dobrý den. Máš zbraně, nože, bomby, nehody v autě, letadle, vlaku nebo práci, lidi rozpůlený a dekapitovaný, sežraný, zmučený, ukamenovaný, nebo ti spadne něco nebo někdo na hlavu, nebo se ti neotevře padák, uhoříš, utopíš v epileptickým záchvatu. Ale ty vole blesk. Prostě hraješ si fotbal, najednou rána, že všichni ohluchnou. Takhle chci prostě zemřít v 99 letech. Ať si mě vezme blesk.Kolik lidí na světě může říct: zabil mě blesk. Wow. To je prostě ta nejvíc originální smrt. Jasný, pak máme vypaření se při atomovým výbuchu, nebo když ti spadne asteroid na hlavu. Ale ty vooe blesk. To je prostě liga sama o sobě. Jak říká Vincent Vega: to není jiný hřiště, to neni ani jiná liga, to je úplně jinej sport.
citace odmašťovna slavie ,,kolik lidí na světě může říct: zabil mě blesk,, nikdo ty blbečku slávistický když je po smrti. měl by ses chlape sebrat a začít něco se sebou dělat! jdi fandit Spartě 🖕🏾
Tak já chci umřít jako můj děda, v klidu, tichu a obklopen lidmi. A né v hysterii, panice a bezmoci, jako jeho cestující v autobuse... (já vím, je to starej vtip).
A já ti ho sežral ty kokote. přiznávám se 🤣 nekecám, směju se sám sobě, ale je to prostě tak. Tahle hláška je snad i před nějakým filmem ne?