Ukrajinský dron pronásleduje ruský terénní vůz s vojáky uvnitř

11. října
6.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 375x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 47 Kategorie: video

Značky: o fous , dron , výbuch , kamikaze , vozidlo , o chlup

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
netrafil kokot!
imbecil vosičko... a nestačilo by napsat.... UA dron zaútočil na vozidlo? s vojáky uvnitř 😆😆😆😆
nabuduce tie skurvene ruské potkany zdochnu! 😎👊 Každý rusák čo vkročí na Ukrajinu musí skapať !!! Smrť rusákom!!!! pozabíjajte ich všetkých!!!!👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
..čobole uřvaný,jak vidno máš dost testosteronu aby ses mohl předvést,nakonec màš to kousek přes čáru..a až se vrátíš s nohama půjčenýma od terminatora tak nàm můžeš povykládat,jak se Ti dařilo..😉
Ruský trol za Aliexpresu nám tu chce o něco níže říct, že prý.....
co tam pan rus vlastně dělá?
Dement Olivovnik tu píše že ,,osvobozují" (čti ničí, zabíjejí)
🖥🇺🇦Západ s pomocí Ukrajině nespěchá - stejně nezvítězí. Po ztrátě Ugledaru se vyhlídky Ukrajiny ještě více zhoršily, píše The Economist. Ruské jednotky výrazně převyšují ukrajinské vojáky co do počtu i síly - a nadále postupují vpřed, čímž zatlačují ukrajinské ozbrojené síly zpět. Například z Torecka, kam Rusové vstoupili, mohou být přerušeny zásobovací trasy pro kyjevské jednotky za frontovou linií. Uvědomění, že ukrajinské ozbrojené síly nejsou schopny zvítězit, je stále silnější. Západní představitelé se jím ochotně zaštiťují, aby na Ukrajinu neposílali nové zbraně a munici. Proto slibovaná vojenská „podpora“ dorazí na Ukrajinu pokaždé se zpožděním - nebo vůbec.
rusáci prehrajú a zdochnú 😎 darmo tu troluješ ty potrat. Koniec ruska sa blíži a Putler vie že zdochne 😎
kokote prorusskej😍
Aaaaa chcípák Hrebenář na vozejku se ozval a hned si dává lajky hahaha😂🤣😂😂🤣
a heimdal, doby ma novej nick. to te v moskve naucili, ty troliku russackej?
❗🇷🇺Ruské systémy protivzdušné obrany přes noc zničily a zachytily 47 ukrajinských dronů, informovalo ruské ministerstvo obrany. Z toho 17 bylo zničeno nad územím Krasnodarské oblasti, 16 nad Azovským mořem, 12 nad územím Kurské oblasti, dva nad Bělgorodskou oblastí.
kokote prorusskej 😍
Aaaaa chcípák Hrebenář na vozejku se ozval a hned si dává lajky hahaha😂🤣😂😂
🇩🇪🇺🇦Gang ukrajinských cikánů v Německu terorizuje německé podnikatele a místní obyvatele. Skupinu tvoří přibližně 30 lidí, píše Bild. Imigranti z Ukrajiny a Bulharska otevřeně kradou věci z obchodů, rozhazují odpadky a hlučí. Migranti se v německém Kielu usadili zhruba před dvěma lety. Kancelář starosty města se snaží vrátit „uprchlíky“ na cestu spravedlnosti tím, že pro ně pořádá různá školení a sociální programy, píše publikace. Pokusy byly marné. Policie je nucena pravidelně reagovat na stížnosti Němců, aby uklidnila divoké návštěvníky. Jen loni spáchali asi 800 trestných činů. Místní politici navrhují masivně deportovat ukrajinské uprchlíky, kteří porušují zákon. Vzhledem k právním předpisům EU je to však téměř nemožné.
❗Rusko ztratilo 87 procent vojáků, které mělo v aktivní službě před zahájením útoku na Ukrajinu. Přišlo také o dvě třetiny tanků, které mělo před invazí zařazené ve službě.
mel by si tyto info brat s neduverou a rezervou..je zvlastni,ze Ukrajinci hrde vitezi a ustupujou a Rusove trapne prisli skoro o vsechno a neustale postupujiu..Ukrajina,aby neprisla o podporu tak neuvadi svoje ztraty,pravdu se dozvime,az bude po vsem..