Ukrajinský dron pronásleduje ruský terénní vůz s vojáky uvnitř

11. října
6.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 388x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 47 Kategorie: video

Značky: o fous , dron , výbuch , kamikaze , vozidlo , o chlup

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Chybama se člověk učí máte štěstí , že jdu kolem.Taky mohl být rušen a zameření pak bylo na pikaču.
❗🇷🇺💩 Ruské ztráty v počtu mrtvých a zraněných už překročily všechny ruské a sovětské ztráty ve všech ostatních konfliktech od konce druhé světové války sečtené dohromady.
Jaj škoda, operátor asi nebyl moc zkušený.
🗣🇺🇦Zákaz mluvit rusky ve školách na Ukrajině, a to i o přestávkách, podpořilo tamní ministerstvo školství. Dříve takový návrh zákona předložila Parlamentu Ukrajiny poslankyně Nataliia Pipa. Ministr školství země řekl, že je nutné zajistit možnost rovnoprávného rozvoje jazyků národních komunit Evropské unie. Ale to se netýká ruského jazyka, zdůraznil Oksen Lisovoi. Předtím bylo ale hlášeno, že mimo školy mluví čistě ukrajinsky méně než 40 % školáků.
A? toto iste sme spravili s madarmi, niekde sa musia vytycit hranice. Tie madarske svine to do dnes nerozdychali a chcu cele Slovensko naspat a nasa sucasna vlada im este pri tom fajci kokoty
Celé Slovensko? A na to si prišiel ako? Kľudne nech si berú Bratislavu aj Trebišov. Aj tak tam nič potrebné a užitočné nieje.
Netrep pičoviny. Netušíš o čom točíš. Maďari majú 100x viac práv menšín, než majú menšiny vo fašistickom banderstane.
💸🇨🇿Správa Pražského hradu plánuje vynaložit „1,6 milionu korun bez DPH" na nákup automatických kávovarů. Kávovary mají sloužit pro potřeby zaměstnanců a kuchyní v areálu Pražského hradu a zámku Lány. Součástí dodávky mají být i odvápňovací prostředky na 24 měsíců provozu, včetně zaškolení personálu. Zadavatel stanovil, že odborná instalace a školení musí být zahrnuty v ceně jednotlivých výrobků. 🤡To vše se odehrává v době, kdy se projednává zvýšení rozpočtu prezidentské kanceláře a zároveň se řeší otázka platů politiků i nové náhrady pro první dámu… 😂
❗🇷🇺💩 Ranní káva sílu dává !!!!
🖥🇺🇦Západ s pomocí Ukrajině nespěchá - stejně nezvítězí. Po ztrátě Ugledaru se vyhlídky Ukrajiny ještě více zhoršily, píše The Economist. Ruské jednotky výrazně převyšují ukrajinské vojáky co do počtu i síly - a nadále postupují vpřed, čímž zatlačují ukrajinské ozbrojené síly zpět. Například z Torecka, kam Rusové vstoupili, mohou být přerušeny zásobovací trasy pro kyjevské jednotky za frontovou linií. Uvědomění, že ukrajinské ozbrojené síly nejsou schopny zvítězit, je stále silnější. Západní představitelé se jím ochotně zaštiťují, aby na Ukrajinu neposílali nové zbraně a munici. Proto slibovaná vojenská „podpora“ dorazí na Ukrajinu pokaždé se zpožděním - nebo vůbec.
❗🇷🇺💩 Německo aktuálně poskytlo Ukrajině další pomoc a to vojenskou techniku v hodnotě 35 miliard ❗
kokotkovia ukrajinski, namiesto normalneho zivota a jebania zien sa hraju na vojacikov s joystickmi, pičuskovia úbohí 🙂
Taková škoda že se netrefil do zmrdů okupantských...
❗🇷🇺Ruský prezident Vladimir Putin prohlásil, že celosvětový mír a rozvoj lze zajistit pouze tím, že se vezme v úvahu názor každého státu a národa, s respektem k jejich suverenitě. Poznamenal také, že Rusko je otevřené diskusi o parametrech nového světového řádu se všemi partnery na mezinárodní scéně.
Závidím tvoji hloupost , která je směrována pro rusko a proti ukrajině asi to snad díky bohu není nakažlivé?
Těžko říct, protože všichni fandové ruských poloopic jsou hloupí stejně jak oni. A nějak se to rychle šíří..
Už to slovní spojení ,,nový světový řád" zapáchá.🤢🤮 ,,A jestli to někdo nebude chtít tak ho osvobodíme (strejda Vovo)"🤓
❗🇷🇺Ruská armáda osvobodila obec Ostrovskoje v Doněcké lidové republice, informovalo ruské ministerstvo obrany.
Tebe by taky měl už někdo rusky ,,osvobodit" 🤓🤮🤢❗💩🇷🇺