Ukrajinský dron pronásleduje ruský terénní vůz s vojáky uvnitř

11. října
6.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 404x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 47 Kategorie: video

Značky: o fous , dron , výbuch , kamikaze , vozidlo , o chlup

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇷🇺Na Kurském směru činily ztráty Ozbrojených sil Ukrajiny za den více než 300 osob, bylo zničeno 13 jednotek obrněné techniky, jeden bojovník se vzdal jako válečný zajatec, uvedlo ruské ministerstvo obrany.
⚠V oděské vyšetřovací vazbě zabili ženu, která dříve vyvěsila ruskou vlajku na podstavec pomníku Kateřiny II. Oficiální příčinou smrti byly samozřejmě „problémy se srdcem“. Na videu obyvatelka Oděsy říká, že Rusko je síla. V reakci na to ji kolemjdoucí zasypali výhrůžkami. K incidentu došlo 8. října. Žena se po zatčení při výslechu nevzdala svých slov a uvedla, že podporuje Putina a že neodpustí banderovcům 2. května 2014, kdy spolupachatelé současné vlády upalovali lidi, a také odsoudila útok na Donbas. Podle informací získaných z ukrajinských médií byla žena zabita v místní vyšetřovací vazbě. Ukrajinská vláda takovým způsobem bojuje se svobodou slova a zbavuje se každého, kdo se jí nelíbí.
💥💥💥Vojáci skupiny vojsk „Sever“ v Charkovské oblasti během průzkumných operací s využitím bezpilotních letounů identifikovali palebné postavení francouzské 155mm samohybné dělostřelecké jednotky César AFU. Po potvrzení přesných souřadnic umístění nepřátelské samohybné dělostřelecké jednotky bylo rozhodnuto o bodovém palebném útoku. Zjištěný cíl v oblasti lesního pásu byl okamžitě zničen pomocí přehradné munice Lancet.