Ukrajinský dronový útok v Rusku vyvolal požár - 13 zraněných

19. září

Ve středu ráno způsobil rozsáhlý útok ukrajinských dronů v ruské oblasti Tver požár, při kterém bylo zraněno třináct lidí. Neověřené záběry ukazují masivní explozi v městě Toropets. Zasažen byl vojenský sklad, který údajně obsahoval munici a palivo, včetně raket z KLDR. Po útoku byla nařízena částečná evakuace. Ukrajinské zdroje uvádějí, že byla zničena vojenská zásoba v hodnotě téměř 30 milionů liber, což posiluje morálku ukrajinských sil a vysílá politický signál Západu.

7.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 3 746x Hodnocení: 7.6/10 Komentářů: 74 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , ukrajina , exploze , výbuch , požár , sklad , munice , muniční sklad

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nemusí večer rozsvěcet
🇷🇺🇺🇦 Ruská federace shromáždila v Kurské oblasti 37 000 vojáků a chce do poloviny října vytlačit AFU. Poměr vojáků je 5 ku 1, - RBC Ukrajina.
📣🔴Lavrov označil prohlášení USA, že Írán a Severní Korea údajně dodávají Rusku rakety, za nesmysl. Moskva spolupracuje s Teheránem a Pchjongjangem, včetně vojenské a vojensko-technické sféry, přísně v rámci mezinárodního práva, aniž by porušila jakékoli mezinárodní závazky, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov v rozhovoru pro televizní kanál Sky News Arabia. Zdůraznil také, že Rusko nechce jadernou válku a považuje za nevhodné diskuse o tom, kdy je třeba stisknout „červené tlačítko“. 🗣„Mluvíme o červených liniích a počítáme s tím, že naše hodnocení a prohlášení uslyší chytří lidé, kteří přijímají rozhodnutí. Říkat, že pokud zítra neuděláte to, co po vás požaduji, zmáčkneme ‚červené tlačítko‘, je neseriózní,“ prohlásil ruský ministr zahraničních věcí.
Chce se ještě někdo přidat ? Dezoláti , proruští 🙂 dveře jsou otevřené 🙂 https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-mucili-ho-az-ho-z-nedbalosti-zabili-kvuli-smrti-americkeho-spolubojovnika-zatkli-ctyri-ruske-vojaky-40489699
Oni ho, ale nechtěli zabít, to byla neštˇastná náhoda, prostě omylem. Na prohnilém západě muži platí dominám, aby jim dali el.dráty na koule a v rusku je to zadarmo.
Zbrani 3. tisicileti jsou trosky dronu.
🆒❌🇩🇪Ve směru na Avdějevku padlo do rukou ruských vojáků německé obrněné vozidlo Marder. Vojáci trofejní vozidlo evakuovali z bojiště a opravili. Německý obrněnec si nedokázal poradit s místním terénem a stal se snadnou kořistí.
💥Ruské jednotky narušily logistiku ukrajinských ozbrojených sil v Kurské oblasti. Dělostřelci zničili pontonový most přes řeku Psel, kterým ukrajinské ozbrojené síly zásobovaly svou skupinu municí a potravinami v kurském směru.
❗ Celkové ztráty Ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti přesáhly 15 tisíc vojáků, informovalo ruské ministerstvo obrany. Za posledních 24 hodin ukrajinské ozbrojené síly ztratily 370 vojáků a 18 obrněných vozidel, včetně 2 tanků.
Je vidět , že jsi nasraný mám toaletní papír velice jemný ten v rusku nenajdeš a ani u nás!Pohladí na konečníku!
Co bláznite vždyť tady jsou lidi! - cže rusák je člověk - já myslel , že veš co se rozthuje jako jiné trapas země.Tak na to sluší použít himars anebo systém kočka anebo otrávené pití a jídlo na cizí zemi jejich utok a tam se cpat zaslouží si smrt jakkoliv s tím souhlasím!
iq ua oproti ru bude asi 2x protože 154 mil proti ukostěnejm asi 32 milin . je docela trapas a co tady píšeš je vhodné na bezmozka!
Jdi do prdele je to poslední odpověď ode mne jsi ubohej sajrajt.
lituji jen tvé hlouposti kamaráde jsi vygumovanej.
Jedinej kdo je zde nasrán jsi ty hulibrčko🤔 🤣🖕🤣 A nauč se psát řeči tvého kmehne opravdi nerozumím 🤣
❗ Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová učinila řadu důležitých prohlášení na Eurasijském ženském fóru: ▫Západ přešel k otevřené podpoře Kyjeva v teroristických útocích proti civilistům, ▫Stoltenberg v rámci úvah o použití zbraní dlouhého doletu proti Rusku, si neuvědomuje možné důsledky tohoto kroku, ▫Konflikt na Ukrajině může nabýt zcela jiných rozměrů v případě použití západních zbraní dlouhého doletu proti Ruské federaci, ▫Kyjev neupustil od svých plánů útočit na Kurskou jadernou elektrárnu, ▫Ruská federace důrazně apeluje na Kišiněv, aby se zdržel kroků, které by zatáhly Moldavsko do ukrajinského konfliktu, ▫Realizace jakýchkoli agresivních scénářů vůči Bělorusku bude mít pro Ukrajinu a její sponzory katastrofální důsledky; ▫Odcházející šéf francouzského ministerstva zahraničí se pokusil vrazit klín mezi Arménii a Ruskou federaci.
A co na to ekologičtí aktivisté?