Upravené 1983 Subaru GL Wagon

07. června

Subaru Motorsports USA představila nový vůz pro Gymkhana, kterým je upravený 1983 Subaru GL Wagon, známý jako "Family Huckster". Tento speciálně postavený vůz debutoval na Goodwood Festival of Speed v roce 2022 a získal značnou pozornost díky své výkonnosti a unikátnímu designu.

 

Family Huckster je poháněn 862-koňovým turbo motorem SUBARU BOXER, má šestistupňovou sekvenční převodovku a speciální podvozek navržený pro světové rally. Auto je vybaveno aktivním aerodynamickým zadním křídlem a hydraulickými klapkami na předních a zadních blatnících, které lze ovládat manuálně nebo automaticky. Karoserie je vyrobena z karbonových vláken, což zajišťuje nízkou hmotnost a vysokou odolnost.

 

Travis Pastrana, který s tímto vozem soutěží, vyzdvihuje jeho schopnosti při skocích a přesném řízení, i když přiznává, že díky jeho tvaru létá spíše jako cihla, což přidává na zábavnosti a nepředvídatelnosti jízdy. Tento vůz se stal jeho nejoblíbenějším na řízení, což potvrzuje jeho účast na prestižním Goodwood Festival of Speed.

9.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 3 673x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 9 Kategorie: sport

Značky: rallye , rally , sportovní auto , sportovní automobil

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
tipujem, ze tie klapky su tam uplne na hovno
jsou úplně na piču,ale zas je to dobrý kočkolap (nebo spíš byl v té době)
tipuješ špatně
a naco tam su? je videt ze sa to vyklapa ked brzdi. nemalo by to byt naopak, ze sa vysunie kridlo ked zrychli aby mal vacsi pritlak?
je to arerodynamická brzda...
ako to brzdi, ked auto stoji, ako na zaciatku?
normální brzdy samozřejmě to auto má, ty klapky jsou aerodynamická brzda, pomáhají při brždění odporem vzduchu...

Zobrazit celou diskuzi