Útok na boxera

23. května

USA: Americký boxer Andre Dirrel (26-2, 16 KO) se omluvil za chování svého strýce zároveň trenéra Leona Lawsona Jr., který po zápase zaútočil na venezuelského boxera Josého Uzcáteguia (26-2, 22 KO). K incidentu došlo po souboji o titul super-střední váze v MGM National Harbor u Washingtonu. Dirrel přitom zápas vyhrál, jelikož Uzcátegui byl diskvalifikován - soupeře totiž udeřil po ukončení kola. Venezuelský knockoutér  v té chvíli vedl 2-0 na body (77-74, 77-75 a 76-76).

 „Byl oznámen konec kola, jenže po něm byl Andre zasažený nelegálním úderem. Šlo o jasný faul, navíc Uzcategui byl už předtím několikrát varován. Nebylo co řešit, když nebyl Andre schopen pokračovat v boji,“ řekl zámořským novinářům ringový rozhodčí Bill Clancy. Dle zpráv reportéra Showtime Boxing byl následně Lawson zatčený policií, venezuelský bijec pak opustil halu pod její ochranou a zamířil na do washingtonské nemocnice nemocnice MedSTAR na traumatologická vyšetření. Ještě v noci byl odvezen na hotel.

6.8 /10

košík

Zhlédnuto: 13 177x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 10 Kategorie: sport

Značky: usa , útok , boxer , nervy , trenér , box , venezuela , washington

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
všichni v téhle branži to mají v palici pěkně vymrdaný....oni si myslejí že složej kde koho ale když na ně vytáhnete kvéra tak čuměj jak prasata na nový vrata 😄
Klobouk dolů že to ustal a večer už byl doma! Dostat takovou někdo z nás tak leží při nejlepším ještě měsíc na JIP se zlomenou čelistí a krvácením do mozku.
Možná tak vy ...já bych 100% chcíp 😄
Jestřebí postoj na konci neměl chybu 😄
karate kid stajl 😄
jako sedla pěkně, ale nepochopil jsem co vyvádí na konci s tou nohou, přišlo mi že čumí uplně jinam, asi se mu trochu zatmělo...:-)
Připravoval frontkick aby udržel útočníka od těla kdyby znovu útočil.
tak v hokeji se začnou chovat jak primadony z fotbalu a teď ještě v boxu si budou hrát jestli to bylo před nebo po pišťalce. Fakt svět se v prdel obrací, chlapi vypadají jako baby a baby jsou jak chlapi.
"baby jsou jak chlapi" Tpč taky jsem si všimnul. Zatimco trapáci sedí za kompem a jak malý fakani hrajou DRD, DOD, GOT, DMT, WOT, LOL, PRC, SMRK a další píčoviny ještě po třiceti a s harantama na krku, roštěnky maj po dvacitce daleko větší drajv něco se sebou dělat. Neuvěřitelný.
Ta sadla jak riť na šerbel 😉