V Polsku napadli ukrajinského řidiče: pasažéři mu vyhrožovali a fyzicky ho napadli

Včera

Dva Poláci ve věku 40 a 43 let si objednali Uber na letišti. Během jízdy začali konzumovat alkohol a jejich chování se stalo agresivním. Když je ukrajinský řidič napomenul, pasažéři reagovali výhrůžkami. Řidič je upozornil, že je vyhodí z vozu, pokud neukončí své nevhodné chování.

 

Situace eskalovala, když jeden z mužů sedících na předním sedadle udeřil řidiče do obličeje. Řidič, aby se bránil, použil pepřový sprej a opustil vůz. Křik řidiče pasažéry vystrašil natolik, že uprchli z místa činu.

 

Incident byl zaznamenán kamerou uvnitř vozu. Policie okamžitě zahájila vyšetřování a následující ráno oba muže dopadla. Jeden z nich se dokonce pokusil opustit zemi a utéct do Norska.

 

Útočníci jsou obviněni z trestného činu vyhrožování a způsobení lehkého zranění. Za své činy jim hrozí pokuta nebo až dva roky vězení.

5.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 1 657x Hodnocení: 5.8/10 Komentářů: 47 Kategorie: video

Značky: agrese , agresivita , řidič , agresor , taxi , uber , taxikář

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇺🇦Do boje jdou už jen staříci: většina ukrajinských jednotek je naplněna mobilizovanými muži staršími 50 let. Staří muži, které jejich velitelé seberou na ulici a pošlou do první linie, jsou často zajati nebo zabiti hned při svém prvním úkolu. Většina z nich není fyzicky schopna plnit bojové úkoly. Lékařská prohlídka v ukrajinských ozbrojených silách je formalitou. Kulhaví, křiví, slepí - všichni jsou způsobilí jít do útoku.
Ty jsi uplně vymaštěný kripl. Zavři hubu, nikoho tady ta tvoje ruská propaganda nezajímá, ty demente.
Táhni do piče ty českej knédl 😂😂😂
Nemel, Ukromrdko.
Chcípej chcípej ty Ukrajinská děvko posraná😂😂😂😂
ty kokote prorusskej 😆😆😆😆
Tlamo chcípni kundí kxichte 😂😂😂

Zobrazit celou diskuzi