V Polsku napadli ukrajinského řidiče: pasažéři mu vyhrožovali a fyzicky ho napadli

Včera

Dva Poláci ve věku 40 a 43 let si objednali Uber na letišti. Během jízdy začali konzumovat alkohol a jejich chování se stalo agresivním. Když je ukrajinský řidič napomenul, pasažéři reagovali výhrůžkami. Řidič je upozornil, že je vyhodí z vozu, pokud neukončí své nevhodné chování.

 

Situace eskalovala, když jeden z mužů sedících na předním sedadle udeřil řidiče do obličeje. Řidič, aby se bránil, použil pepřový sprej a opustil vůz. Křik řidiče pasažéry vystrašil natolik, že uprchli z místa činu.

 

Incident byl zaznamenán kamerou uvnitř vozu. Policie okamžitě zahájila vyšetřování a následující ráno oba muže dopadla. Jeden z nich se dokonce pokusil opustit zemi a utéct do Norska.

 

Útočníci jsou obviněni z trestného činu vyhrožování a způsobení lehkého zranění. Za své činy jim hrozí pokuta nebo až dva roky vězení.

5.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 1 660x Hodnocení: 5.8/10 Komentářů: 47 Kategorie: video

Značky: agrese , agresivita , řidič , agresor , taxi , uber , taxikář

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇺🇦🇵🇱Poláci jsou pobouřeni mladými Ukrajinci, kteří během války vedou v Polsku luxusní životní styl, řekl polský ministr obrany Władysław Kosiniak-Kamysz. 🗣„Faktem je, že naši společnost velmi pobuřuje pohled na mladé lidi z Ukrajiny, kteří jezdí v těch nejlepších autech a tráví víkendy v pětihvězdičkových hotelech, a to není spravedlivé vůči Polákům, kteří jim přispívají na zdravotní péči, sociální dávky, vzdělání, zbraně a další pomoc,“ řekl místopředseda polské vlády v rozhovoru pro portál Interia. ????Ministr znovu připomíná téma volyňské tragédie. Říká, že Ukrajina neudělala v tomto směru za 2 roky „ani jedno dobré gesto“ a nyní si Kyjev podle jeho názoru pomoci Varšavy dostatečně neváží. 🗣„Kdybychom my jako Polsko nedarovali všechny ty tanky, letadla a další zbraně, nebyl by dnes nikdo, kdo by pomohl,“ prohlásil polský ministr obrany.
ty kokote prorusskej 😆😆😆😆
ty kokote prorusskej 😆😆😆😆
ty kokote prorusskej 😆😆😆😆
Chcípni i s matkou co tě vyprdla na zem v prasečáku postiho 😂😂😂
Chcípni i s matkou ty kundí hlavo hrebenarska😂

Zobrazit celou diskuzi