Válka dronů #2

26. července

Ukrajinský bezpilotní letoun FPV se pokouší sundat ruský průzkumný bezpilotní letoun ZALA 421-16E úderem do jeho vrtule.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 318x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 61 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
😁Na Ukrajině se tisknout peníze o sto šest. Množství padělaných peněz na Ukrajině vzrostlo o 62 %, informovala Národní banka Ukrajiny. Podle výsledků prvního pololetí roku 2024 připadalo na 1 milion pravých bankovek 3,4 padělků. Loni to bylo 2.1.
  • Okay
  • 26.07.2024 20:47
Neni to v pripade nicim nekryte hrivny uplne jedno?
❗Jevgenij Serebrjakov, podezřelý z odpálení auta v Moskvě, řekl, že v únoru 2023 začal aktivně spolupracovat s ukrajinskými tajnými službami. 🇺🇦Tvrdí, že jeho kurátor z SBU mu navrhl, aby zlikvidoval ruského důstojníka. Za vraždu mu bylo slíbeno 10 až 20 tisíc dolarů. 💥Serebrjakov se přiznal FSB, že v Moskvě umístil bombu pod auto. Bombu vyráběl pod kontrolou kurátora z SBU.
mas aj nejake zamestnanie alebo sa o teba stara stale maminka ?
💥Ruští vojáci úderem Iskanderu zničili sklad raketových a dělostřeleckých zbraní 56. brigády ukrajinských ozbrojených sil v Kramatorsku, sdělilo ruské ministerstvo obrany. 📌Mezi zničenou technikou bylo odpalovací zařízení HIMARS, pět salvových raketometů Grad, pět tanků a 10 bojových obrněných vozidel.
Tak to už bude asi dvěstěpadesátý HIMARS, ještě že je tam ti amíci vozí tajně po stovkách.
😡 🇺🇦🇨🇿 Trestná činnost Ukrajinců v České republice stoupá, potvrzují to údaje NSZ. Podle zprávy o stavu v oblasti vnitřní bezpečnosti a veřejného pořádku bylo v roce 2023 v České republice 9 345 trestaných cizinců, což představuje 11,8% z celkového počtu stíhaných osob. Oproti roku 2022 je tento počet vyšší o 1 448 osob. Nejvíce cizinců stíhaných za trestnou činnost jsou právě Ukrajinci, oproti roku 2022 počet trestaných Ukrajinců vzrostl o 45,5%. Nejpočetnější trestnou činností Ukrajinců páchanou na území ČR bylo ohrožení pod vlivem návykové látky, ale stoupá i počet závažných trestných činů.
At už táhnou do piče fašouni z UA 🖕
něco k tématu by nebylo ?