Válka dronů

17. dubna

Ukrajina.

5.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 411x Hodnocení: 5.2/10 Komentářů: 38 Kategorie: video

Značky: rusko , válka , dron , ukrajina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇷🇺Dodávky ruské ropy vzrostly na maximum. Rusko v posledních 11 měsících výrazně zvýšilo námořní vývoz ropy. Od 8. do 14. dubna se dodávky zvýšily v průměru na 3,95 milionu barelů. A dodávky ze všech hlavních přístavů - Primorsk, Ust-Luga, Novorossijsk a Kozmino - se přiblížily historickým maximům, píše agentura Bloomberg. Polovina celkového objemu ropy byla odeslána do Číny. Surovinu nakupovaly také Indie a Pákistán. Agentura odhaduje, že hrubá hodnota ruských dodávek vzrostla na pětiměsíční maximum - z 1,7 mld. dolarů na 1,92 mld. dolarů týdně.
❗🇺🇦Během dvou let uprchlo z Ukrajiny před mobilizací 650 tisíc branců, většina to udělala nelegálně, uvádí americký Politico s odvoláním na své výpočty.
z ruska jich uteklo cca 2 mio. nejvíc Kazach a gruzie ruská filcko. a díky Putlerovi je v NATO 100 let neutrální švédsko a finsko. Černomořskou flotilu včetně křižníku Moskva a ponorky zdecimoval stát,/poprvé v historii/ ,který nemá žádné loďstvo. 3denní operace trvá přes 2 roky .. cha cha cháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá . Těším se ,až budou věšet české proruské kolaboranty...
Ty prijebana liberalna filcka ktora je vygumovana ceskymi prijebanymi medialnymi hovnami. Rusky demographics do roku 2022 (Rok kedy vraj utieklo tvojich 2 milionov) https://www.worlddata.info/europe/russia/populationgrowth.php Mimochodom ten tvoj grc typu ze Ukr ktora nema Navy zdecimovala rusku flotilu.....do pici ty vykurveny cesky sedlak,,,,ty nevies co flotila je. Ruska flotila je cely cas v poriadku a co stratila su akceptovatelne straty a na tvojom mieste by som si polozil otazku preco Ukr ziadne lode uz nema. Ma jeden z navacsich pristavov na svete ty kokot tak kde su vojenske lode ktore pred vojnou mali? Co chces vesat? Svojich vlastnych cechov ty primitiv?
🤡🇺🇦Cirkusoví umělci musí být osvobozeni od mobilizace, protože je nelze nahradit, vysvětlují na Ukrajině. Generální ředitel Národního cirkusu Vladyslav Kornijenko zdůraznil, že pracovní trh v Kyjevě nemá potřebné odborníky. Již dříve byl Mobilní cirkus Ukrajiny zařazen na seznam „kriticky důležitých“ podniků, jejichž zaměstnanci jsou osvobozeni od mobilizace. Média psala, že o osvobození požádalo pouze 12 lidí, ostatní se obávali jít do vojenského náborového střediska. Chcete říct, že není dost cirkusáků? A co Zelenskyj a jeho parta? To jsou přece klauni, ne?
Zajímalo by mě, který dron byl ten hodný a který ten zlý🤷
Jeden vychodnich Rusaku a druhej tech zapadnich. Si vyber.
⚠ Fiala kupuje pro Ukrajinu zakázané granáty s bílým fosforem „Iniciativa Fialovy vlády nákupu munice pro Ukrajinu v současné době zašla tak daleko, že Česká republika nakupuje od Řecka dělostřelecké granáty s bílým fosforem, který je na seznamu zakázaných konvenčních zbraní,“ prohlásil člen sněmovního bezpečnostního výboru Radek Koten (SPD).
Je mi úplně jedno, co prohlásil nějaký člen Strany Pro Debily.
Jehovo ty kokote 😂😂😂 došli ti jehovisti že už prudíš i tady?😂😂😂
Každýmu je to u prdele co si myslí. Fosfor tam hážou všichni.
Pole je potreba pohnojit.
Taky kupují munici s ochuzeným uranem!Škoda,že není obohacenej.
🇺🇦🏴‍☠️ „Dokážeme se udržet? Ne,“ řekl Zelenskyj. ▪ Zelenskyj opět uvedl, že bez přidělení 60 miliard eur Spojených států nebude Ukrajina „mít šanci vyhrát“. ▪ ️ Na otázku PBS, jak dlouho se mohou Ozbrojené síly Ukrajiny udržet bez této pomoci a zda budou moci znovu zachytit očekávaný nástup ruských sil, odpověděl: ▪ „Upřímně řečeno: Bez této podpory nebudeme mít šanci na vítězství. Musíte být mnohem silnější než svůj nepřítel. Dnes je poměr dělostřelecké munice 1:10. Dokážeme se udržet? Ne. Každopádně nás s takovou statistikou budou odrážet. Abychom ochránili 100 % toho, co je pod naší kontrolou, budeme muset přejít na srovnání 10:10.“ ▪ Na upřesňující otázku novináře, jestli tato částka umožní Ukrajině udržet území nebo přejít do protiútoku a prorazit obranu RF, Zelenskyj neodpověděl přímo. Řekl, že Rusko překonává Ukrajinu v živé síle i technice.
Ukrajinská vojska za den ztratila až 995 vojáků, vyplývá ze zprávy ruského ministerstva obrany. Na kupjanském směru obsadila ruská armáda výhodnější pozice, na doněckém směru obsadila výhodnější pozice a na avdijivském směru se zlepšila taktická pozice. Byly zničeny muniční sklady doněcké skupiny 125. brigády ukrajinských ozbrojených sil a formace zakázaného Ruského dobrovolnického sboru. Za den bylo sestřeleno 191 ukrajinských dronů a šest amerických raket ATACMS
Jo a řekl to súdruh Konašenko. A ještě sestřelili 38 F-16tek.
Co sem lezeš kachní kundo debilní. Bys měl teď chodit kanálama a né sem.
👎FAKE: Český mainstream znovu šíří dezinformace o ruském raketovém útoku na Ukrajině. Server Novinky dnes přišel se zprávou, že ruská armáda dnes ráno údajně zaútočila na civilní objekty ve městě Černigov ve stejnojmenné ukrajinské oblasti, v důsledku čehož zahynuli civilisté. 💯PRAVDA: Bývalý poslanec ukrajinské Rady Ihor Mosijčuk uvedl, že byl zasažen hotel s ubytovanými vojáky. „Velmi mnoho mrtvých, ještě více zraněných,“ napsal. ▪Prezident Zelenskyj zveřejnil snímky z místa útoku, na kterých jsou rozmazány postavy vojáků, ale i tak je vidět, jak záchranáři odnášejí na nosítkách muže v uniformě. ▪Na dalších snímcích jsou vidět dvoupatrové kovové postele, které se tradičně používají ve vojenských ubytovnách a které by neměly co dělat v civilním hotelu.
To bude muset Vetchý s výrobou přidat. On teda říká, že jsou drony jen pro pozorování. Já nemám důvod mu nevěřit, co jinýho s dronem dělat a on jistě není lhář.
rád bych to viděl v roji
https://www.youtube.com/watch?v=3G1KBu6H6BM
myslím bitvu