Vážná nehoda Sophie Flörschové v Macau (2 videa)

18. listopadu

Velká cena Macaa vozů formule 3 byla přerušena červenou vlajkou po velké nehodě, při které německá závodnice Sophia Flörschová vletěla se svým vozem do ochranného plotu v zatáčce Lisabon. Mezinárodní automobilová federace (FIA) vydala zprávu, podle které je Flörschová při vědomí a byla převezena do nemocnice, kde podstupuje další vyšetření. Vedení GP Macaa následně oznámilo, že při vědomí byli během převozu do nemocnice také Cuboj, dva fotografové a jeden traťový maršál.

9.1 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 20 608x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 82 Kategorie: sport

Značky: rychlost , překvapení , nehoda , zranění , motosport , formule

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Má to v genech. Hitler řešil taky každej problém plynem. 😄
..auto bez šofera!
No jo, ženská, koukala se do autoatlasu a přehlídla zatáčku 😀
Náhodou. Třetí neděle v listopadu ( letos 18.11.) je prohlášena za Den obětí dopravních nehod. Paní / slečna to jen chtěla důrazně připomenout.
Řikam to pořad a budu to řikat vzdy žena patří do kuchyne a do postele...ne za volant kde si splete brzdu s plynem jako tady. Protoze nechapu kdyz tam vsichni jeli pomalu do zatacky tam z niceho nic letí kunda vzduhlchem 300 za hodinu.
Takže za prvé - pořiď si řidičák. Za druhé - představ si, že jakékoli vozidlo brzdí pouze pokud je v kontaktu s vozovkou. Za třetí - nevíš co se stalo před tou zatáčkou
Za prvý - drž hubu. Za druhý - mam pravdu.
Jinak oproti ty rally nehode je videt, ze zenam to jde bez navigatora o poznani hur. Valis si to 390 po rovince a kurva zatacka!!!
Asi zrovna dělala selfíčko před tribunou
Von je nakej mezinarodni den zen za volantem, ze se vyrojily tyhle videa?
Tak zase zpátky do kuchyně, no!
To co je za pičmonda ten Vilík tady? 😁