Venice Carnival 2019

08. března

16.2.2019-5.3.2019, Benátky, ITÁLIE: Benátský karneval je jeden z největších karnevalů na světě, který ročně navštíví přes 3 mil. lidí. Jeho tradice se datuje do 12.století a je znám pro své typické masky. Ty představují konkrétní postavy, mají svá pojmenování a jejich nositelé se většinou lišili druhem vykonávaného povolání či společenským postavením. Původ mají v tradičním italském divadle – tzv. Comedii dell´Arte.

8.3 /10

košík

Zhlédnuto: 22 041x Hodnocení: 8.3/10 Komentářů: 52 Kategorie: galerie

Značky: festival , tradice , kostým , itálie , evropa , benátky , maska , karneval

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To musí být solidní turistický peklo. Benátky jsou takvoej turistickej park i normálně, během tohohle to musí být strašný.
presne. Hovno romantika, predrazeny prelidneny kyc s hromadou seroucich drzych holubu, co lezou skoro do drzky, kdyz zerete. Stacilo 1x v zivote..
jak hovno romantika,normál,ne?Ty žereš?
Presne, preplnené mesto ako Karlův most. A v reštaurácii ako osol otras sa. Predjedlo, hlavné jedlo, dezert, kávička. Nedáš si dezert s kávou? Rovno účet na stôl a vypadni, vonku čakajú ľudia v rade na tvoje miesto. Hnus. Zlatá Sicília, môj druhý domov, to je pravé Taliansko, kde ťa od stolu nevyhadzujú a barista ťa pozná po mene.

Zobrazit celou diskuzi