Veselý vs. Djokovič

13. dubna
13.dubna 2016, Monte Carlo, Monako Český tenista Jiří Veselý si připsal svou nejcennější výhru v kariéře, když v dnešním druhém kole vyřadil obhájce titulu a světovou jedničku Novaka Djokoviče po setech 6-4 2-6 a 6-4. Djokovič přiletěl do Monte Carla jako obhájce titulu, který vyhrál posledních 14 zápasů v řadě, a na svém prvním antukovém turnaji sezony si chtěl vylepšit svou skvělou bilanci 28 výher a jediné porážky v této sezoně (skreč). Veselý dosud žádného hráče z elitní desítky neporazil.
9.1 /10

košík

Zhlédnuto: 24 568x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 41 Kategorie: sport

Značky: francie , monako , tenis , monte carlo , novak djokovič , senzace , jiří veselý , atp , tenista , masters , antuka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
zwubs napsal... trenér mu asi u snídaně pomotal ulumováky a nakopáváky - nebo snad ještě někdo věří v čistotou sportu? --------------------------------------- Věřím už jen v čistotu rasy.
trenér mu asi u snídaně pomotal ulumováky a nakopáváky - nebo snad ještě někdo věří v čistotou sportu?
Jednou za uherak se neco takovyho povede, jako tehdy kdyz Rosol porazil Rafu...
Pravdomluvný napsal... Až do mých 13ti let mi přišel tenis jako jeden z nejnudnějších sportů. Pak vzhledem k mé sázkařské dovednosti a brigádě během studií jsem byl nucen tento sport sledovat. Tím jsem objevil v čem spočívá kouzlo tohoto sportu, všechny taktiky, možnosti, ability jednotlivých hráčů člověk pozná až skutečně po několika letech. V 15ti jsem zkusil jít poprvé na kurt a bylo to to nejlepší, co jsem v té době mohl udělat. Teď 8 let celkem aktivně amatérského tenisu... Zkuste zvednou řiť, jen nehonit vtáka nad BDSM/Mature/TeenVSOld, nebo nezvětšovat břišní buben denním nasáváním legální drogy... bude to fajn! Amen, seru na práci, jdu na moto!
Veslý má konečně důvod být veselý
Až do mých 13ti let mi přišel tenis jako jeden z nejnudnějších sportů. Pak vzhledem k mé sázkařské dovednosti a brigádě během studií jsem byl nucen tento sport sledovat. Tím jsem objevil v čem spočívá kouzlo tohoto sportu, všechny taktiky, možnosti, ability jednotlivých hráčů člověk pozná až skutečně po několika letech. V 15ti jsem zkusil jít poprvé na kurt a bylo to to nejlepší, co jsem v té době mohl udělat. Teď 8 let celkem aktivně amatérského tenisu... Zkuste zvednou řiť, jen nehonit vtáka nad BDSM/Mature/TeenVSOld, nebo nezvětšovat břišní buben denním nasáváním legální drogy... bude to fajn!
životní zápas Veselého
Je jasny ze si Džokovič vsadil na vlastní prohru, měl docela dobrej kurs..
woskoffka: Červenej je Džoukovič Za 10 minut to ho dal celkem rychle.
nuda...