Veselý vs. Djokovič

13. dubna
13.dubna 2016, Monte Carlo, Monako Český tenista Jiří Veselý si připsal svou nejcennější výhru v kariéře, když v dnešním druhém kole vyřadil obhájce titulu a světovou jedničku Novaka Djokoviče po setech 6-4 2-6 a 6-4. Djokovič přiletěl do Monte Carla jako obhájce titulu, který vyhrál posledních 14 zápasů v řadě, a na svém prvním antukovém turnaji sezony si chtěl vylepšit svou skvělou bilanci 28 výher a jediné porážky v této sezoně (skreč). Veselý dosud žádného hráče z elitní desítky neporazil.
9.1 /10

košík

Zhlédnuto: 24 616x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 41 Kategorie: sport

Značky: francie , monako , tenis , monte carlo , novak djokovič , senzace , jiří veselý , atp , tenista , masters , antuka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
A může tu někdo konečně nasat kterej je kterej ?
S Monfilsem podle očekávání debakl ... 😉
tak schválně zda sem dáte i dnešní Veselého \"výkon\". možná by sem mohlo i celé video, vzhledem k tomu, jak to byl krátkej zápas, by se to nemuselo ani stříhat 😮
hodí se to sem. Návrat do reality, to přesně prožil N.Djokovič po zápase, když spadl z té své rakety.
Borec, porazit Djokoviče to se cenní 🙂 To muselo sázkovkám vidělat slušnej ranec 😃
Limette napsal... To to letí, 2014 a já si ten zápas pamatuju, jako by byl včera. ____ Přesně 😃 😃
Djokovič asi po těžké kalbě (prej se necítil svěže - to znám 🙂, ale dobré to bylo. Komu se nelíbí, že to tady je, tak ať rozklikává jenom rozjeté mrtvoly s vyzutejma teniskama. Nikdo vás na to koukt nenutí.
To to letí, 2014 a já si ten zápas pamatuju, jako by byl včera.
  • kien
  • 14.04.2016 13:48
Tenhle sport mi připadá pěkně nablbanej, ale teda zajímavý je že máme tolik hráčů světové kvality, to mi celkem hlava nebere.
Hmmm, tenis. Hmmm, pěkný no.