Víkend v Anglii

30. května

ANGLIE: Pár fotek z minulého víkendu ve městěch Blackpool a Birmingham, kde díky pěknému počasí vyrazilo mnoho lidí do ulic.

5.7 /10

košík

Zhlédnuto: 29 960x Hodnocení: 5.7/10 Komentářů: 84 Kategorie: galerie

Značky: anglie , párty , velká británie , alkohol , opilost , chlastání , bírmingham , blackpool

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
č.29 - krmení lachtana , inak celkovo slušné PANOPTIKUM
To je takova spina zeme ta britanie. Do pici. Jedno z nejhnusnejsich mist, nebo dokonce si dovolim tvrdim nejhnusnejsi misto co jsem zatim mel tu moznost navstivit. Fuj
ti si ten islám zaslouží a asi ho i potřebují
Pre mňa je ťažko pochopiteľné ako sa mohlo z národa s tak bohatou históriou, z národa, ktorý v minulosti vytvoril obrovské koloniálne impérium a ovplyvnil svet v takej miere stať to čo je dnes. Dnešná Británia a Briti sú (samozrejme česť výnimkám) na zaplakanie.
Nenazranost.. rozmazlenost a debilia...
párkrát sem tam byl..no viděl sem podobné obrázky 🙂
Na mna posobil ten narod neuveritelne tolerantne. Na druhej strane som mal pocit ze je to narod bez akehokolvek vkusu vo vsetkych sfere od obliekania cez byvanie az po jedlo.
Až na architekturu a veřejný prostor, to se mi u nich moc líbí. Jinak souhlasím. Ženský obzvlášť. Pár let zpátky tam letěly růžový, zelený atd. vlasy. Bylo to fakt odporný. Ale i s normálníma vlasama to stojí za nic.
Divná země, zkažená kapitalizmem
Tahle degenská pakáž před dvěma sty lety vládla polovině zeměkoule a vymyslela parní stroje?
Co ty mínusy, vy kundy? Já psal o Anglii, ne Vyvíteokterýprdeli.
To neřeš, jsou to všechno kuřbuřti, pošahaný sluníčkáři. Jak se jim otřeš o jejich modly, už tě ty kundy mínusujou. Ale to je tak všechno, co s tím můžou dělat. Jo, a ještě se jim to může nelíbit a můžou s tím taky nesouhlasit.
zažil jsem na vlastní kůži a většinou to bylo mnohem horší
Vzpomněl jsem si, jak se kdysi angličtinářka na VŠ rozplývala nad anglickými gentlemany, jejich vybraným chováním a celkově nad úžasnou anglickou kulturou... A já jí po svých zkušenostech po delším pobytu v Bradfordu konsternoval tím, že vychlastanější národ jsou už jen Rusové, a to jen o kousek.
tak to si tú Britániu dosť idealizovala 😄 možno sa tomu ideálu približovala Británia niekedy vo viktoriánske ére , to je žiaľ dávno minulosťou a Briti sa odvtedy značne zmenili.
Jojo, je to tak. Nejsou špatní, ale v hospodě jsou to normální nukleární hovada.