Vlkouš obecný

26. května

Až 1,5 m velká mořská ryba Vlkouš obecný předvádí na plechovce coly sílu svého stisku, který si zachovává i po "smrti". Potravu vlkouše představují krabi, ježovky nebo mlži, jejichž ochrannou schránku drtí právě svými čelistmi. Vlkouš je jedlá a vyhledávaná ryba, zpracovává se na chlazené i mražené filety. Kvůli nadměrnému lovu se nicméně stává vzácným druhem.

5.2 /10

košík

Zhlédnuto: 21 010x Hodnocení: 5.2/10 Komentářů: 40 Kategorie: příroda

Značky: ryba , moře , živočich , hlava , rybolov , rybář , kousnutí , síla , plech , zuby , čelist , coca-cola

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Fešáku necháš si vod ní přeblafnout ?😁
žádná úcta
Banda retosu, ty rybe snad nic neudelali ne? Doslo snad na naky tyrani zvirat? Tak ji jeji hlavu prozmenu nehodili do kontajneru ale dali ji do huby plechovku a pak ji hodili do kontajneru, pokud s tou hlavou nenakladaj jeste jinak...delate jak kdyby ptakovi zaziva trhali peri..Vidite snad ze by si z toho delali prdel a delali si selficka s rybou a kolou v jeji tlame? Ciste informativni a bez zadnyho zneucteni mrtvy ryby vy chytraci.
Trápení zvířat by mi vadilo. Ale takováhle posmrtná dehonestace nestvůry je docela humorná 😁
žádná úcta
Jako nevim no, je pravda, že kdyby to video neudělali, tak o tom ani nevíme a ta ryba by stejně skončila někde v polívce 😃 Tohle zrovna mi přijde ok, ale uznávám, že lidi dokážou bejt zmrdi a dělat i větší zmrďárny vůči zvířatům a někdy to je fakt přes čáru, zvlášť když nejde o prase, ale třeba o nějakej chráněnej druh
Veď ale čo vám jebe? V popise píšu, že tá ryba ide na filety. Tá hlava skončí aj tak niekde v odpade alebo v nejakom psom žrádle pomletá, tak ju vzali na 5 minút niekam dozadu ukázať, že si máš nechať vyfajčiť radšej od kapra. Sa tu idete posrať, jak keby stiahli novorodenca zaživa z kože.
kurva to nejde ani zaslapat a hodit do mora
Vlkouš je vskutku velmi chutná ryba.
Tady je zase vegan-raw-bio-LGBT-multi kulti honiču, co si vylejvají mindráky po eurovolbach. Mě tohle teda přišlo jako zajímavá ukazka, že i s uřizlou hlavou má pořád takovej stisk jako relex. A nějaký neuctá? Stejně se to sežere a hlava pomele do rybích prstů, ale ne k nám 😃
Ty pičo... Video s rybou a jaký to tady vzbudilo emoce