Výbuch plynu v Prešově

06. prosince

6.prosince 2019, Prešov, SLOVENSKO: V paneláku na prešovském sídlišti 3 došlo někde mezi 9. a 12.patrem k výbuchu plynu. Zatím je potvrzena jedna oběť - muž, který skočil z hořícího bytu. Exploze nastala dnes po poledni a hasiči momentálně bojují s ohněm. Zřítila se konstrukce schodiště a hrozí pád celé budovy. Několik osob je uvězněných na střeše. 

9.0 /10

košík

Zhlédnuto: 25 978x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 101 Kategorie: galerie

Značky: destrukce , oheň , slovensko , přešov , exploze , výbuch , plyn , požár , sídliště , panelák

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
pěknou paseku to nadělalo
  • hnis
  • 06.12.2019 14:35
meliško sa nasral a zauradoval https://www.youtube.com/watch?v=Sq4vZ0H67_M
tý voe...slovenské 11 září
Ten druhý mrakodrap je ještě v cajku🏬
Neplatičom by sa toto nikdy nestalo.
Tady je to video kde chlápek spadne z předposledního balkonu, chvíli bylo i na fb ale zmizelo https://youtu.be/EVnJzelfZ8Y
díky, cenim! Škoda že tam včas nepřiletěl Superman a nezchranil ho no. ty lidi jsou fakt kreténi, jak mu asi může v tu chvili kdokoli pomoct....
pořád lepší než kdyby křičeli, že se má už konečně pustit
Cikánka radila trampolínu
Nevisí to někde v HD kvalitě?
Kdybys raději visel ty, i bez HD kvality.
Už to smázli 😢
Nezájem. 🤓
Běž trénovat ass to mouth, buzno.
Zkusili si v kamnech zatopit plynem? Bača od vedle říkal, že s ním topěj na západ od hranic, tak to chtěli zkusit taky. 😀
prajem si aby aj tvoja matka topila v kamnech plynom ty chuj debilny. Tvoj zbytocny komentar ti to v zivote kurevaky vrati. spomen si na tento den ked si sa zachoval uz ako uplny kokot.
  • Aim9
  • 06.12.2019 23:42
Milujem to vase slovo topit ... skoci neplavec do vody, topi sa, zapnem kotol, topim 🙂 Si najdite ine sloveso preboha. To je stejne jak to vase kolo. Jezdim na kole ... auto ma 4 kola ... ako kde? Na streche? Mate slovnu zasobu jak mentalne retardovani, hlavne ze pichate psov.
  • Aim9
  • 06.12.2019 23:44
a dalsie ma napadlo ... pochovat ... kurnik, jeeej to je hezky chlapecek, muzu si ho pochovat? ... doprdele ved je zivy, co by si ho pochovaval. A stvrte slovo debilov knedlikov ... honit ... Marenka honila jenicka ... a davaj. Hlavne ze smejete z polskeho szukat.
U nás moc neplavci do vody neskáčou. Ale když už skočí, tak já, zřejmě díky nějakému českému šestému smyslu poznám, že se netopí v kamnech. Stejně tak poznám, co bude následovat, když bude Mařenka honit Jeníčka třeba na freevideu, nebo někde na palouku u perníkové chaloupky. Kolu, jestli máš na mysli jízdní, se u nás říká též bicykl, zkus dát do vyhledávače. A jak víš, že ten hezkej chlapeček, co si ho chci pochovat, je živej?
A to ještě neznáš slovní spojení "vytopit barák" . Na to potřebuješ buď dobrej kotel nebo prasklou hadici u pračky. 😎
Ale poznam neboj. Vytopit pokoj, vytopit koupelnu ... jak u debilov. Hlavne ze mate v praci hoňku.
zameť si před vlastním kurníkem, a např. napiš jej odkaz, že ti je lůto, buďto teda odkaz (URL) anebo rovnou přímo ten vzkaz.
... podle g. překladače to vypadá, že jste si slovo vzkaz už přejali. gratulácia.
? Máme dve slová, odkaz - podstatné meno, a sloveso odkáž, neurčitok odkázať ... Môžem niekomu odkázať odkaz ... predať odkaz, vybaviť odkaz. Inak fakt neviem čo myslíš.
V tom veziaku som bol parkrat. Strasne
skoda, zes tam nezasel dneska na obed
  • Yura
  • 06.12.2019 13:53
Bydlim ve 12.patre a z tohohle mam taky bobky. Ze nejakej starej soused necha celej den pustenej plyn a vyhodi pul baraku do vduchu.. Minimalne plynovou masku s nejakou nehorlavou dekou a baterkou bych asi mel met pripravenou...
  • Aim9
  • 06.12.2019 23:46
postav dom a mozes osrat susedov
A co teprve včera v Polsku, to je jiná tragédie .
co tam?
https://wiadomosci.wp.pl/szczyrk-wybuch-zrownal-dom-z-ziemia-rodzina-nie-miala-szans-6453697307768961a
někdo ve Zkratce predkad z pšonštiny? jinak je to tu lepší jak ČT24
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/vybuch-plynu-polsko-szczyrk-zachranari.A191205_065633_zahranicni_rko