Vyhladovělí lvi

21. ledna

SÚDÁN: Podvyživení, dehydratovaní a nemocní lvi v zoo Al-Qureshi Park v hlavním městě Chartúmu. V zemi panuje ekonomická krize a šelmy proto nikdo nekrmil celé týdny. Některé ztratily až dvě třetiny své váhy. Po zveřejnění fotek začali dobrovolníci zvířata krmit a na sociálních sítích probíhají peněžní sbírky. Zoo sídlí v luxusní části súdánské metropole a jeho zřizovatelem je město Chartúm a částečně závisí také na darech soukromých sponzorů. 

1.8 /10

košík

Zhlédnuto: 18 073x Hodnocení: 1.8/10 Komentářů: 40 Kategorie: galerie

Značky: zvíře , afrika , šelma , lev , zoo , súdán , lvice , hlad , krize , dehydratace

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tý pičo! Brněnský mechanik přišel na to, jak si vydělat 9.000 denně bez práce!😱 Bude na kolotoč a ještě i na žrádlo pro lvy.
Chudinky.A tady v ČR když se borec o takový zvíře vzorně stará, tak ho dehonestují a chtějí mu jej odebrat.
Ty musíš být neuvěřitelně hloupý člověk.
Nakrmil bych je těma zkurvenejma negrama, těch je tam dost
Ta lvice nema uz ani silu na to zatrepat hlavou aby odehnala mouchy, natoz pak se vubec postavit na nohy. Z toho je mi fakt zle. Hlavne, ze je zoo umistena v luxusni ctvrti.
nahadzal bych im tých kokotov čo su za to zodpovedný
nekrmit!
Hotové zvířecí Dachau. Smutný pohled....☹
Ja to picham to komentovani....nechapu kterej kreten vymyslel tenhle zpusob komentovani navic jen 470 znaku ktery si asi mas sam pocitat nebo co...za 10 s zase skrtat ze nejses robot...nevim stranka dobra ale u nekterych veci si klepu na celo s tim ktera guma ma tohle na svedomi a proc to nikdo neda do stavu hodneho roku 2020.Chat vam tu ,,funguje,, uplne nahovno jeden z vubec nejhorsich chatu na webech.
Tak kdyz se Ti to nelibi, tak bez doprdele.
Umis cist ty retardovanej zoufalce ? Ne ? Tak se to nauc a pak si dovol psat nekomu jako jsem ja ty skurvenej sraci...rikam ze je chat na hovno a ze tu picham komentovani ne ze sem prestanu chodit...ty nechapajici dementni pico.
Hlavne si lupni palcik nahoru jak utlocitna pubertacka...dam ti tam jeden dolu abych ti pochroumal tvoje buzni citecky az se sem zase pujdes podivat jakej si chlapak s palcikama nahore tak te ten muj jeden dole bude srat a rozplaces se jak mala buzna👍
Umis cist ty retardovanej zoufalce ? Ne ? Asi ne jinak by jsi už jebal komentovani a nekomentoval
U nás v čr se vyhazuje 1/3 jídla to je fakt debilita na zemi.
Tak to jste pěkní čuráci.
Já teda sním vždycky oběd celej.
To jsme, bohužel jinde je to ještě horší...
Nedovolil bych vyhodit jidlo, jen protoze to nekomu nechutna...ja jsem se naucil zrat vsechno, z koprovky jsem ve skolce blil a ted to proste sezeru, pac jsou to knedliky jako knedliky...jediny co fakt nemuze je brokolice, a i tu snim..sam bych si nedovolil nedojist jidlo. Kdo si to neuvedomuje je petiletej fracek kurva
Trochu vykrmit, ať mají šanci na přežití a potom vypustit do ulic. Tam už si něco najdou.