Výhled z vesmíru

01. prosince

Astronaut Randy Bresnik a jeho video pořízené na mezinárodní vesmírné stanici..

9.5 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 8 631x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 79 Kategorie: video

Značky: gopro , technika , planeta , země , vesmír , astronaut

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Fake, ve vesmíru nelze zaznamenávat zvuk, ani rámus.
Asi vim ze jenom trollujes, ale stejne mi to neda, abych vase hlavicky plne touhy po dychteni novych informaci neukojil. Mezinarodni vesmirna stenice neni v uplnem vesmiru, nachazi se jeste furt v gravitacnim poli zemekoule a je jenom blizko vesmiru. Aby se zvuk prenasel, je potreba nejakych latek (tudiz nesmi to byt vakuum). Kolem ISS se furt jeste nachazi v malem mnozstvi napriklad kyslik nebo vodik a chybi kousek, aby byli v uplnem vakuu. Baranum zdar.
Také mě to zarazilo ale zdá se, že je to jen přenos zvuku do helmy....
pokud ma kameru ve skafandru tak muže jak lze videt zvuk zacvaknute karabiny tam slyset neni
no ty vole 😄 😄 😄 😄 to mi zlepšílo den dík 😄
Měla by se tudíž přejmenovat na "Mezinárodní,ne úplně vesmírná, stanice".
Ze se stanice jmenuje mezinarodni vesmirna stanice, neznamena, ze je ve vesmiru ty tupa hlavo. Detskej olejicek k tvemu prekvapeni taky neni z deti.
Ty jsi dobrej troll 😄
"The ISS is in a near vacuum. That means it is essentially a vacuum but there is a thin amount of gases (oxygen, hydrogen etc.) that are the upper limits of the Earth's atmosphere. These gases are generally not visible (although the aurora can climb above the ISS), but their impact (literally) is felt, causing a drag force on the vehicle."
A co jako? Vesmír není definovaný kvalitou vakua...
To ale nemá nic společnýho s tim zvukem kterej je slyšet ve videu ty trdlo. To jsou pouze vibrace z helmy (nebo na čem je přidělaná ta kamera).
porad mne prosimte, jakej je rozdil mezi zvukem a ramusem. Dekuju.
http://www.stoplusjednicka.cz/zadne-vesmirne-ticho-poslechnete-si-jak-zni-uran-saturn-dalsi-planety
zvuk se přenáší samozřejmě vibracemi samotného přístroje, takže jdou slyšet zvuky nárazů do těch míst, které jsou s mikrofonem pevně spjaty
To jsou jen magnetické vlny nebo rozličné záření zachycené rozličnými přístroji převedené do zvukového spektra. Vyfoť si strom, stůl nebo řitní otvor a já jsem schopen ti ho do zvuku převést, jestli se dříve nepobleju.

Zobrazit celou diskuzi