Výroba Tesly

18. ledna

USA: Timelapse video z montážní linky na výrobu vozu Tesla Model 3 v továrně v kalifornském městě Freemont.

5.6 /10

košík

Zhlédnuto: 16 835x Hodnocení: 5.6/10 Komentářů: 74 Kategorie: technika

Značky: auto , usa , zaměstnanec , kalifornie , technologie , tesla , dělník , výroba , montáž

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
SUV od BMW se NIKDY nic nevyrovna.
Sorry ze se ptam, ale nejsi buzna ?
Protoze, vsechny ostatni jsou lepsi?
fešáčik , SUV od AUDI to tvoje BMW preští ako nič🤷
Mají plnou hubu keců jak to bude automatický a bez lidi a podle videa to vypadá uplně stejně jako v každý jiný automobilce.
  • klkl
  • 18.01.2020 11:24
tohle video (nebo velmi podobny) uz tu bylo a tenhle nazor taky takze uz chybi jen muj stejnej komentar plna automatizace je treba na karosarsky lince, pripravoval sem v grazu I-pace a tam operator na plech nesah. samozrejme ze lepeni tapecirungu bude delat otrok, porad jsou operace kde je robot nevhodnej a pokud vim musk nerikal ze vsecko delaji roboti, jen ze ty automatizace maji nejvic. i tam kde jini nemaji
Prave ze to rikal.
Auto pro buzeranty a ubozaky co neumi ridit a jsou gayove co chteji zachranovat nebohy zviratka pred zmenou klimatu, tak si koupi predrazenou hnusnou teslu ktera je uplne k hovnu stejne jako 99% elektrickych aut.....Hlavne jako se chlubi tim jak je to ekologicky, ale o tech neznicitelnych bateriich ani picu nereknou....
Když kurva nic nevím, tak do toho nepičuju..
Proc se snazis delat dementy z volicu spd? Zbytecna prace😂
Ma pravdu, nakupem toho auta davas jasne najevo co jsi za umastenyho pozéra, kterymu se libi mali kluci. Jednou ty lidi, co tady delaji to zlo s posranejma elektrickejma autama budou lynčovat na namestich.
SPD nevolim a volit nebudu a dementy z nich delat nepotrebuju, narozdil od urcite skupinky zastancu demokracie co nejsou schopni snest vysledky voleb respektuju pravo kazdeho obcana na volbu jeho preferenci, nemam potrebu shazovat kohokoliv za politicke nazory.A proc mam fotku Okamury ? Protoze to byla jedina fotka, kterou jsem nehodil do kose a mel v pc 😉
Pravdepodobne vim vic jak ty.
Je to debil, ser na nej.
Je, ale rad debatuju i s takovyma
Dělám v Hyundai a u nás je to stejně rychlé i bez timelapse....
Tak proto to je tak napiču auto, aha..
Ano, proto se tak prodává a proto je jedno z méně poruchových oproti konkurenci. Už si v tom někdy jel ? Tipnu si, že ne.
Máte už na linkách facelift i30? 🙂
Jop , pár kousků už projelo, ale sériová výroba ještě nezačala.
A vyplatí se na to čekat, nebo mohu s klidným srdcem jít do tý aktualní?
tyvole tak to je otázka vkusu, teď ti řeknu, že se mě to nelíbí a ty mě pak zabiješ, když si koupíš před faceliftem.Zadní nárazník je praktisky stejný, jen je tam přidán trošku chrom, jakože "výfuk".
Aji i30N se chystá fcl?
Jjo jo, Tesla...to je to auto jak se tomu po 10tis loupe lak že...ne díky 😃
Taky taky, ale o dost později. 😉
Prodeje jdou do prdele, ty Kundaje chce min a min lidi. Zaspali.
Co to meleš ? Zjisti si první fakta a pak si utvářej názor ve své tupé makovici, pokud tam máš ještě místo. Od roku 2009 do 2014 se výroba zvedla tří násobně !!! Plán pak byl cca 300 tisíc vozů ročně, roky 2017 až 2018 byly nadprůměrné cca 350 tisíc vozů. Nyní to trošku spadlo, ale pořád se jede na 300 tisíc aut ročně. Což je pořád obrovské množstní a oproti jiným automobilkám Hyundai nemusí propouštět, protože má zakázky.
Kdo si koupí Hyundaie nadosmrti kunda je!
hnujdai a dacia se stali v čr lidovým autem a vystřídali šáde..
No tak 300000 aut je teda fakt sila, to i ten TPCA nebo jaxe ty maly krabice jmenujou delaji vic. Me na Hunidle vadi to, ze nemaji silny motorizace ve velkejch autech. Neco jako Superb, nebo Insignia nebo Mondeo. Maji ty auta maly a 1.7Crdi to fakt nevyresi. Pro me je to nepouzitelny. Protoze delaji ty lowcosty pro buzeranty do obchodu jsou v hajzlu. Tusim ze narust aut u Skodovky by z milionu na 1.5 za tri roky!
No s těma motorama to není zase tak špatné Tucson 1.6 benzín 130kW nebo 2.0 crdi 136kW. To je podle mého dostačující a když ti je málo 1.0 nebo 1.4 v i30. tak si pořiď Nko a máš klid, pokud na to máš. Na tucsona v Nku si ještě musíme počkat, ale bude.
Myslel jsem to spíš po stránce výbavy. Třeba jestli přibylo ambientí osvětlení, nebo lepší infotainment. Každopádně vyběhne to každou chvíli, tak si počkám a uvidím. Btw pokud někdo kupuje auto pro zábavu, tak asi kromě i30 N mu Hyundai nemá moc co nabídnout. Pokud ale kupuješ relativně bezpečný rodinný přemísťovadlo, tak si myslím, že za ty prachy v pohodě.
Kurva, ale ja nechci pseudo SUV jako Tuson, ja chci velkej sedan se silnym naftakem, co tam ma Hundaj?
Zkusol jso nekdy s tim Tucsonem 1.6 benzin jet treba 1000km po dalnici tak kolem 150km/h? Nepredstavitelnej problem, spatna hodne spatna motorizace do SUV, bere si to kolem 13 litru a jeci to jak triapula v bahne.
no ja mam v okoli s hyundai jedinou zkusenost. kolega si koupil fungl novej. po dvou letech mu klesnul vykon ze to poznal v jizde. v servisu mu rekli ze to je normalni. mesic na to mu auto chciplo na dalnici, asistence prijela a profoukla filtr vzduchu a jel do servisu a tam mu rekli: no co cekate tomu autu jsou tri roky, kupte si novy a zaruka se na to nevztahuje.
(dodam ze v ramci 5let zaruky se poctive nechal skubat na garanckach) za takovej pristup je samozrejme chvali kudy chodi
Tesla se mi strašně líbí. Mít ty prachy tak do toho jdu...
O tom není pochyb, model P100D - 568KW, 2.4s je bezkonkurenční co se týče cena/výkon.
Freemont :]]
  • rjan
  • 18.01.2020 08:46
No, to fofr...:-o