Vývrtka s Su-57

22. září

Ruský stíhací letoun Suchoj Su-57 umí udělat horizontální otočku o 360 stupňů, která byla dosud považována za nemožný manévr. Plochá vývrtka je také považována za kritický letový režim před srážkou. Rotaci letadla podél strmé sestupné spirály, kdy se současně rotuje kolem všech tří os, předchází ztráta rychlosti a padání. Nebezpečí takového letu je v neefektivnosti řídítek, rychlé ztrátě nadmořské výšky a dezorientaci pilota.

9.0 /10

košík

Zhlédnuto: 29 654x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 98 Kategorie: technika

Značky: rusko , army , pilot , stíhačka , suchoj , stíhací letoun , akrobacie , manévr , letectvo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Koukáte na parádní manévr s letadlem, jasně využitelnost 0, ale letadlo to dokáže a pilot bude mástr, ale vy to tu stejně musíte zas domrdat nějakou politikou, jak dementi...
Rusy a Evropu zachrani jedine raketa schopna zarucene prorazit obranu USA. Jedine schopnost vzajemneho zaruceneho zniceni Ruska a USA udrzi svet v miru, tak jako poslednich 75 let. V opacnem pripade valka mezi Ruskem a USA odskace i Evropa. Pokud nabude generalita USA presvedceni, ze Rusko nema sanci dorucit tam jakoukoliv strategickou raketu, drive ci pozdeji bude valka
tak se mi zdá, že ses trochu zasekl v čase a nevšiml si nastupující supervelmoci.
Pocet strategickych raket Ciny je o rad mensi ve srovnani s USA a Ruskem. Ale kdo vi jak to maji doopravdy. Navic uzemi Ciny neni pro USA zajimave. Nizina precpana lidma a nejake hory, nic moc nerostne bohatsvti.
aha, takže víš, že Rusáci mají rakjét mnógo.. bude deštník stačit ?
Jaká Čína, já myslel, že tou nastupující supervelmocí myslel Slovensko...
vacsinou mas fajn komenty, ted si vedle.. zisti si co se tyka vzacnych zemin, netostu a kovu.. odkud pochazi. a kto skupil doly v africe, a ted udava ceny.. asi budes prekvapen..
chápete to! zase jsem o krok před nima!
Pekny, jeni k 1.9.2019 bylo vyrobeno 425 kusu F-35 a Rusove jeste nezahajili seriovou vyrobu Su-57, maji jich 10 kusu. Tech 425 kusu znamena take obrovske mnozstvi zkusenosti a ladeni nove letounu, coz je dlouhy a nezbytny proces. Az budou mit Rusove 120 kusu letadel Su-57, budou mit USA prototyp bezpilotni stihacky ovladane , pro cloveka neporazitelnou, umelou inteligenci.
no len USA vyraba ako pises F-35, ktore nemaju pod kontrolou a v skuskach obstali dost napiču, nehovoriac o nakladovosti udrzby....
  • bzum
  • 24.09.2019 13:01
F-35 se s tímhle nedá absolutně srovnávat to za prvé. Když už to chceš srovnávat tak s F-22 kterých není ani 200 kusů. Jak můžeš vědět že ty zkušenosti rusové prostě amíkům neukradli? Což můžeme vidět třeba natom že tam kde končí cena jednoho Su-57 začíná cena jednoho F-22 a to už bylo vyráběné v sérii. A letadla 6 generace zamýšlí už i rusové. A co se AI týče zatím bych si tak nefandil.
Vážení, měli byste se nezaujatě podívat a zjistit, jakým arzenálem disponují. Od S500 počínaje přes Iskandery a SUčka konče.Jo a ty nový tanky Armata? nechce se mi to hledat, jsou taky dobrý. Nehltejte to těm Amikum 😃 je to jenom propaganda
a kolik tech tanku uz maji? 5-10-0 ? vzdyt je to k smichu...
Až na to že Armata je joke, kterej se v boji v Sýrii vůbec neosvědčil.
To je možný , ale třeba na tyhle podmínky ty tanky nejsou stavěný
jó nový tanky, tak určitě. https://www.armadninoviny.cz/rusky-tank-armata-zastaveni-vyroby.html
Ruská letadla vždycky byla jedna z nejlepších
Všem zastáncům primitivního Ruska bych připomněl, že mají v kaliningradská oblasti rozmistěné balistické rakety Islander s dosahem doletu do půlky Evropy, tedy jsou aktuálně namířené i na naši republiku. Pamatujete na radar, který měl být u nás vybudován a Polomongolové nám vyhrožovali, že rozestaví právě zmiňované islandery ? Radar tady nemáme, ale jsme pod muškou stejně a Amerika je jediná páka, která drží Rusko pod krkem.
Západní Evropa by se na nás vysrala a obětovala by nás pro zastavení konfliktu, jak to ostatně udělala v roce 38.
Druhej pohled. Víš proč poWW2nás chtělo Rusko? Myšlenka být nejsilnější na světě se realizovala pomocí komunistů. Došlo k spojení včech Slovanů. Byl to neporazitelný svazek. Dnes si toto přetrvávající nebezpečí západ uvědomuje.Proto nás drží v zajetí u sebe (EU nás vyžírá, udržuje slabé) (NATO nám nepomuže ani s rozvodněným potokem, ostrahou hranic)Rusko nás může znovu sjednotit a komunismus k tomunepotřebujeme. Vzpoura východních bloků V4. Tohosebojínejvíc.
  • bzum
  • 24.09.2019 13:04
No tak si vzpomeň kdo vlezl do NATO a co to tedy pro nás znamená. A ten radar by byl lístek na cíl numero uno na ruském seznamu cílů zatímco teď jsme někde na spodku žebříčku.
Rusy rád nemám, ale před jejich leteckou technikou musí člověk smeknout. Súčka jsou super stroje. Zas, jako v době MiGů, maj v tomhle oboru nesporně navrch oproti posranejm amíkům.
bojové využití tohoto manévru nula...stejně jako u kobry. takže machrování co to dovede, když je to jen pro show, zbytečné. Raději stealth, ale s tím rusáci moc nekamarádí.
stealth ti je napiču, keď ta vypne CHIBINY ako USS Donald Cook
😃 Přesně. Přijeli machrovat, dostali po kulích a se staženym vocasem si tu bárku museli vodtáhnout na laně. Přeletěl jeden letoun a byli úúúplně vpíči, neuvařili si ani kafe. Jinak je fakt, že bojový využití horizontální otočky nula. Stejně jako hover 1m nad zemí v nulový rychlosti co umí SU-35. Nicméně to dokazuje vyjímečný schopnosti těch strojů. A my kupujem vrtulníky za 1460 milionů jeden.. to sme mohli mít 6x F-35 Lithtning II ve vlastnictví..
nikoho nevypli, byl to v podstatě hoax. https://medium.com/dfrlab/russias-fake-electronic-bomb-4ce9dbbc57f8
Kobra není k ničemu to si všichni mysleli z počátku nebo to spíš tvrdili. Ale není to pravda
no jasne, ze je to FAKE.... keby ta zbil 80 rocny dedo a nechcel by si vyzerat ako kokot pred celym svetom, tak by si povedal, ze si sa schvalne nechal zbit lebo to bol dochodca.... ach jaj, vy budete furt to svoje! PS: USA vojnu vo Vietname vyhrala!!!
je to smutné, když si někdo neumí přečíst článek v mezinárodštině , a místo toho plácá nesmysly
Rusko tak obrovská země, tolik lidí, tolik nerostnýho bohatství.. a prosperita tak bídná že se musí denně 80% populace zmrskat do němoty vodkou a vláda odvádí pozornost napadáním a vyhrožováním slabším státům. víš co Sašo..
býdná**
Ještě že ses opravil, jinak by jsme si mohli myslet ze jsi imbecil 😃 btw. původně jsi to měl správně ,Voloďo 😉
to se občas tak vytočíš že opravíš i to je správně... a vůbec až budeš mít děti nebudeš mít čas řešit gramatiku kundo
Nevymlouvej se na děcka a raději jim jdi příkladem.
Tak hlavně prosimtě ty děti neuč, že bída je vyjmenovaný slovo po B 😃
pravopis, nikoliv v tomto pripade gramatika, je projevem schopnosti porozumet svetu okolo sebe. To nema nic spolecneho s detma.
bože to byla ironie kuci.. vzpomněl jsem si na romskou komunitu kde jde gramatika úplně na druhou kolej a vy se chytnete jak malí cajzli
Rusy a Evropu zachrani jedine raketa schopna zarucene prorazit obranu USA. Jedine schopnost vzajemneho zaruceneho zniceni Ruska a USA udrzi svet v miru, tak jako poslednich 75 let. V opacnem pripade valka mezi Ruskem a USA odskace i Evropa. Pokud nabude generalita USA presvedceni, ze Rusko nema sanci dorucit tam jakoukoliv strategickou raketu, drive ci pozdeji bude valka.
šetří zdroje jsou to zakuklení ekomužíci
  • bzum
  • 24.09.2019 13:08
Jojo tys tam dozajista byl že jo xD
wut? flat spin že je nemožný manevr? maximálně nemožný ve smyslu že seš debil když ho uděláš. U bojovýho letounu ja asi tak potřeba jako tlačítko na odhození křídel.