Vývrtka s Su-57

22. září

Ruský stíhací letoun Suchoj Su-57 umí udělat horizontální otočku o 360 stupňů, která byla dosud považována za nemožný manévr. Plochá vývrtka je také považována za kritický letový režim před srážkou. Rotaci letadla podél strmé sestupné spirály, kdy se současně rotuje kolem všech tří os, předchází ztráta rychlosti a padání. Nebezpečí takového letu je v neefektivnosti řídítek, rychlé ztrátě nadmořské výšky a dezorientaci pilota.

9.0 /10

košík

Zhlédnuto: 29 692x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 98 Kategorie: technika

Značky: rusko , army , pilot , stíhačka , suchoj , stíhací letoun , akrobacie , manévr , letectvo

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
https://www.youtube.com/watch?v=5iVLLTlviQU
pilot koukal na black fetiš porno a ujelo mu to suka blyat jobany vrot na chuj
Rusáci umí udělat tak prototyp ale na víc nemaj prachy.Je to zaostalá země která by válku prohrála na plné čáře. 😀
  • bzum
  • 22.09.2019 16:38
Jojo. Tak tahle su-57 stojí polovinu toho co raptor. Těch raptorů lítá ani ne 200. A dohnat tohle číslo nebude pro rusy zase tak složité. A s tou válkou. Víš oni disponují jedním takovým arzenálem. A až nebudou mít jinou možnost tak nás vezmou sebou.
..o tom arzenalu a jak jen cekame az to nejakej trouba zmackne.. https://www.youtube.com/watch?v=WHwVPoM4zxg&t=
tech su-57 lita ani ne deset a vsechno to jsou polofunkcni prototypy.
Zatim.
Mimo, píše z Tebe zápaďácký NATOkolaborant. Kdokoliv se vydal dobít Rusko skapal. Putin nechce investovat miliardy do stovek letadel, jen chce mít technologie. Pokud bude potřeba, budou je rusáci sekat jak Baťa cvičky. Tipuju, že ve výzbroji jich bude jen pár desítek.
Pánové vy tomu fakt rozumíte jak kozel petrželi. USA maj 10x větší rozpočet na armádu nbež Rusové. Když pujde do tuhýho tak si je Američani namažou na chleba, protože Rusko je ekonomická troska. Navíc maj asi 1/4 letadel co Američani.
Pokud pilot provedl plochou vyvrtku včera, dopadne do pole dneska.
  • Joan
  • 23.09.2019 02:48
já myslim že zejtra ! 🤔
Rasía
Krásná mašina.
na prehlidky se to hodi
Ahoj, máte zájem o skutečné sexuální setkání ve vašem městě? Pak zkuste tuto stránku - http://lady4.fun Mé profilové jméno je Emma25, čekám na vás, plus stránka má moje intimní fotografie 🙂
Neefektivnost řídítek je opravdu nebezpečná věc, když jsem tenkrát chtěl říditky zatočit, ale tříkolka jela rovně dál, strašně jsem si namlel. Tady to bude podobný.
Naštěstí letadla mají knipl.
A ty seš kripl
To je prostě paráda, myslím, že USA může jen závidět tu obratnost..
Myslím že Rusko může jen závidět že Usa dokážou vyrábět špičkové letouny a prodávat je do celého světa kdežto rusáci na nic nemají prachy.
Zrovna na armádu si rusáci prachy najdou. A konkrétně tu úplnou špičku neprodává ani USA. F-22 Raptor a B-2 Spirit jsou letadla, které ani USA nevyveze. Konkrétně u B-2 ty letadla kromě jedné RAF základny v Británii a Diego Garcia v pacifiku, startují z Whiteman AFB. F-35 je na tom prozatím docela bídně, Japonci je nedávno uzemnili.
Navíc kdo by kupoval letadla od ,,úhlavního nepřítele''? Středoafrická republika asi nepotřebuje stíhací letouny. Ti co na to prachy mají buď vyvíjejí svoje za pomocí ruska (Čina, Indie) nebo na to nemají prachy.
asi bych bejt tebou zacal doplnovat vedomosti 😂
prosimtě rusáci nemají nic 😃 taky už blbnou jak mohou aby na sebe upozornili 😃
to víš že jo ty proruská špíno 😀
Ale krásně ten fail jménem f-35 pumpnul USA, že? To je snad větší scam než globální oteplování 🤣
Co to sem chodí za proruský zmrdy?
takhle rusky pilot detekuje, jestli ho nekdo sleduje nebo ne.