Wacken Open Air 2019

08. srpna

1.-3.srpna 2019, Wacken, NĚMECKO: Pár snímků z heavymetalového festivalu Wacken Open Air 2019, který se od roku 1990 koná v severoněmecké vesnici Wacken (1800 obyvatel).

6.3 /10

košík

Zhlédnuto: 19 638x Hodnocení: 6.3/10 Komentářů: 42 Kategorie: galerie

Značky: německo , festival , hudba , metal , kapela , lidé , evropa , metalista

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Směs fetek ajcek siflu a jiného hnusu
To co máš doma nás moc nezajímá
Plíčo ty jsi kokot feťáckej 🤣 až dospěješ do HIV už tak chytrej nebudeš,teda vlastně kokot jako ty jo .
Nápodobně
Jsi směšný jak hovno v trávě chi chi cha cha chu chu říkám ti už to nehnul pak píšeš nesmysly
Jo tak jako dobrej kokot jsem no🤣 nevim uz pod koho jsem to chtel napsat ,ale tady to urcite nebylo 😅
Super... 😃
To vypadá jako bezva akce, na způsob Mad Maxe 😃
To vypadá na slušnej bordel 😃
ukradl jsi mně dvě slova hajzle 😃
Jdu blejt... 🤢
keksy a kokotiny
3..... ano, takto si představuju drtivou většinu původní populace Nemců, Frantíků, Švédů, Belgičanů a jiné cuck kultury.... Už jen chybí, aby se taky chtěli přejmenovat na Blandland jako Švédi...
Ježišiklriste víš co je to recese? Asi jsi nebyl na takovém fesťáku viď? Tohle máš i u nás. Jdi se kurva podívat například na Obscene Extreme do Trutnova a uvidíš horší věci. Je to prostě jen recese, dělat píčoviny a vodvázat se z dennodenního vyumělkovaného stereotypu.
Má to jen malej háček, tohle je dneska norma.
Ale píču co to meleš do prdele. Lidi se jedou na fesťák zabavit a vodvázat. Divil by ses kolik třeba menežérů, lékařů nebo jiných vzdělaných lidí poslouchá metal. Celej rok v práci v kvádru sekají "dobrotu" a pak si v létě vyjedou na fesťák a konečně můžou zahodit všechny konvence a chovat se chvíli animálně. O nic nejde, je to jen recese, legrace a vodvaz. To jenom ty potřebuješ všude vidět protisystémové živly, které chtějí rozvracet společnost.
Kdo se baví o metalu pičusi?
A na jaký fesťáky metalový to chodíš, že ti tam lezou týpci v podvazcích a s tangama zaraženejma v prdeli? Ty pičo, odval se 😃 Na normální metlošskym fesťáku by takovýhle piče dostali po hubě.
A jakej pak je Wacken fesťák když ne metal píčusi? Jinak nevím pak o čem se bavíš ty pod fotkama z Wackenu. No tak třeba Obscene Extreme v Trutnově, koukni se na youtube jak to tam vypadá a uvidíš tam i horší věci jako tanga a podvazky. Nebo jdi na nějakej poctivej death grind, nebo pornogore a uvidíš co je to poctivá recese.
A to je přesně to, o čem mluvim. Společnost jde do prdele 😉
#15 fešák?
Kóšo pamatuješ na sexy zubařku? https://navratdoreality.cz/sexy-zubarka-6872.html Před týdnem jí našli v kufru😳 Jsou i fotky...
https://navratdoreality.cz/zavrazdena-coura-8116.html jestli myslis tohle, tak to neni ona
jj, sorry za mystifikaci.
Hledal jsem to přes images.google, zůstal mi ve schránce odkaz na fotku od zdroje, a ne odtud a google mi vyhodil relamu na kufry, tak jsem myslel že je to ona..
Od 1990 je už docela tradice, jen jestli nepřehrávají někteří... 😉