Záchrana

29. dubna

Skupina lidí uvízla v řece, když se ji snažili přejet autem, ale naštěstí se je rozhodl zachránit nedaleký samaritán s nakladačem.

6.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 227x Hodnocení: 6.7/10 Komentářů: 11 Kategorie: video

Značky: pomoc , záchrana , nakladač , řeka , samaritán

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
zobral ich na zlu stranu
Ti ostatní to nezkusej? Vypadá to docela zábavně. 😃
Jestli takhle musel prevazet vsechny,tak si asi docela dal.
Za 6000 let zaznamenané historie černý africký negroid nevynalezl nic. Ani psanou řeč, tkaný oděv, kalendář, pluh, silnici, most, železnici, loď, měrný systém, dokonce ani kolo. (Poznámka: Toto se týká čistokrevných negroidů). Není známo, že by kdy obdělával nějakou půdu či domestikoval nějaké zvíře pro své použití (ačkoliv se kolem něho vyskytovalo mnoho silných a poddajných zvířat). Jeho jediným známým prostředkem k dopravě zboží byl vršek jeho tvrdé, nekultivované hlavy. U přístřešku nepokročil dál než k běžné chatrči z bláta, jejíž konstrukce je schopen i bobr či ondatra.
Masajové jsou známí pro svou tradiční pastevectví a chov dobytka, zejména skotu a koz. Domestikace dobytka v jejich kulturách pravděpodobně začala před tisíci lety, ale přesná data jsou obtížná stanovit. Masajové mají bohatou historii a kulturu spojenou s pastevectvím, a je pravděpodobné, že znalosti o domestikaci dobytka byly předávány ústně z generace na generaci až do dávných dob.
V Africe jsou na úrovni neolitu, ale se podívejte na sebe čuráci. Vážně si myslíš, že na tebe nikdo nemůže koukat jako na primitivní opici ?
Allzumenschliches.
Crho, jednou za 6000 let máš vtipný a trefný komentář... náhoda? Nemyslím si 😃
Sem cekal, ze se tou lzici odpichne ode dna.