Záchrana 5-leté holčičky v Mosulu

21. června

Irák: Humanitární pracovník David Eubank vysvobodí 5-letou holčičku pod palbou kulek ISIS. Tento hrdinský čin David předvedl, když za pomoci dobrovolných vojáků měli hlídku ve městě Mosul a objevili skupinu mrtvých lidí a mezi nimi živou holčičku, která se držela těla své mrtvé matky..

9.5 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 23 196x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 88 Kategorie: video

Značky: akce , army , technika , isis , hrdina , mosul , irák , borec , dítě , zbraně

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
proč je nekryl palbou tank ?
By mě zajímalo kolik práce dalo zinscenovat tuhle frašku. A mimochodem ve skupině mrtvých lidí se jim někdo hejbe...
Proč maj AK-47 když každej ví jak je to napiču zbraň?
Zase jedna herecká scénka na vzbuzení soucitu, nežeru to.
Abrams nad tim kroutí hlavou,...
A proč nepřijeli tím tankem blíž?:-D
doufám že až to tam skončí,tak všichni co se nakvartýrovali do Evropy,puputují pěkně zase zpátky domů
  • zagy
  • 22.06.2017 16:49
Za tohle peklo může celej svět poděkovat američanům...
Ne kamaráde. Oni tam byli nastoupení vlítnout ještě dávno před tím, než se tam tak rozmohli IS, ovšem Rusák jim to vetoval a nechal tak islámistům volnou ruku.
Co to blábolíš? Než odstavili a oddělali Saddáma, kterej to tam držel u držky, to byl vcelku stabilní region. Muslimský teroristy vytvořili amíci už za války Ruska s Afghánistánem.
Saddám byl tyran a podporoval teroristy. Nenávidí ho tam.
Trochu se dovzdělávat by ti neuškodilo. Arabský svět snad nikdy v novodobé historii nebyl stabilní region a válčilo se tam od nepaměti. Proč tam dříve neprobíhaly tak velké boje? Protože arabáči mají něco jako populační bum, díky lepšímu lékařství, v koloniálních dobách vybudované infrastruktuře a snadněji přístupné vodě. Ty operuješ jen s následkem tj americkou intervencí, ne s příčinou, která je ale úplně jiná.
Intervence je ta příčina. Mohli se tam mydlit mezi sebou, takhle se serou i mezi nás...
A která? Ta Ruská, Izraelská nebo Americká? Protože pokud si to ještě dobře pamatuji, tak před americkými intervencemi si tam měl prvně právě tyhle dva státy. USA šli do arabáčů až po 11/9/01 a dokud tam byli, byl v EU klid.
Ještě před Rusáky a než vůbec vznikl Izrael, tak tam operovali Němci, Britové, Francouzi....
Kdy byla ruská invze do Iráku, ty vole?
Přečti si ještě jednou, co jsem psal... Tady se nikdo nebaví jen jen konkrétně o Iráku, ale o celém arabském světě, kterej byl rozmrdanej dávno předtím, než amíci přišli do prvně, nebo podruhé do Iráku. Takže za to peklo může celej svět poděkovat islámu a nenávisti, která se v tom náboženství skrývá. Vždyť se tam nonstop kropí i mezi sebou viz teď nepovedený útok na Mekku v Saúdské Arábii. Přímo v koránu máš pasáže, které vyzývají ke svaté válce s bezvěrci.
No nechtělo by se mi, raději bych tam ani nešel 😄
to musí být hrozný život vyrůstat v takovým zasraným světě plného krveprolití a nenávisti... něco takovýho bych přál těm rozmazleným zkurvysynům a zkurvydcerám v čr a v sk 😄 😄
Celé generace dětí jsou tam doživotně narušené. Mezi třetím a sedmým rokem života se formují ty nejzákladnější sociální vztahy a charakter. Četl jsem, že si tam regulérně přejí umřít, aby si měli kde hrát a bylo tam co jíst. Není nic horšího než trpící děti...
to by si mal vieideť tu beznadej na SK a ČR keď zistia ,že nepríde justin bieber 😄