Záchrana 5-leté holčičky v Mosulu

21. června

Irák: Humanitární pracovník David Eubank vysvobodí 5-letou holčičku pod palbou kulek ISIS. Tento hrdinský čin David předvedl, když za pomoci dobrovolných vojáků měli hlídku ve městě Mosul a objevili skupinu mrtvých lidí a mezi nimi živou holčičku, která se držela těla své mrtvé matky..

9.5 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 23 264x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 88 Kategorie: video

Značky: akce , army , technika , isis , hrdina , mosul , irák , borec , dítě , zbraně

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Good guy.
Zdalo se me to, nebo si na konec sel pro high five ktery chudak nedostal? 😄
Jinak teda klobouk dolu pred frajerem, a chlapama co ho kryli
🙂 ne asi, na takovy pozersky picoviny neni cas kdyz kolem tebe litaj vopravdovy. tohle kurva neni medalofhonor 🙂
Ty vole.... Medal of Honor, musel jsem zatlacit nostalgickou slzu 😄
a toho nigga tam nechali 😄 a tak to má být
Nenechali, dobehli pro nej pozdeji s jendim z tech chlapu
... "skupinu mrtvých lidí".... bych asi napsal 🙂
nojo, píše se o tom, že v Mosulu chcíplo od začítku roku víc civilistů než za celou dobu obléhání Aleppa, tak nám natočili dojemnou propagandu o malý holčině. Viz Vrtěti psem.
Podle neoficiálních zdrojů jen v Afgánistánu zemřelo okolo 2 milionu lidí (údaj někde okolo roku 2015). Btw, víte jací jsou největší odběratelé zbraní z Česka? Soudská Arábie, Alžírsko, Egypt, Pákystán, Brazílie, Irák, Mexiko, Malajsie... Uh a samozřejmě Ukrajina a Rusko. Zapomínat se nesmí ani na Bělorusko, kam v roce 2014 přišlo okolo 10 tun granátů, bomb, torpéd, min a řízených střel pro (a to si nedělám srandu) "nevojenské účely"
*Pákistán, omlouvám se za to Y
Takže žoldák je teď nazýván humanitárním pracovníkem? Milé
Tenhle ano: http://www.lidovky.cz/video-pod-palbou-sniperu-56lety-exprislusnik-specialnich-jednotek-usa-zachranil-v-mosulu-dite-ip9-/zpravy-svet.aspx?c=A170620_115041_ln_zahranici_gib
Když můžou bejt teroristi rebelové...
nechci tu moralizovat, ale super video. mám rád videa kde se řežou hlavy, týrají zvířata (ne z důvodu že by to naplňovalo nějakou mojí zvrácenou úchylku) z důvodu toho že se člověk zamyslí nad tím vším co se děje a může dít i jemu samotnému. Mám děti ve stejném věku, je mi holčičky líto, jediná její jistota v životě zemřela (matka), a teď ji čeká co ? když bude mít štěstí tak se o ní někdo postará, v horším případě smrt o pár měsíců déle, nebo manželství s úchylem.
By mě zajímalo , proč třeba nepoužijou ten tank , aby tam nemusel takhle vybíhat . Kdyby s tim trochu cuknul , tak se mohli krejt za nim. A typek co je tam opřenej v triku o zeď se tam v 0:20 hrabe v nose , nebo se tam hejbe nejakej bordel?
oprava v 0:18
chyba filmu, scénář byl jasnej, jinak by to bylo málo akční.
  • kien
  • 21.06.2017 17:59
Přesně tak.
Když si to pustíte pozpátku, tak je to vlastně chlap, co běží položit děcko na bitevní pole. A to je pro mě hrdina.
Ty jsi kus píčy...pětiletá holka, fakt ideální Kanonenfutter...
😄 😄 Pobavilo