Záhadný objekt zranil řidiče kamionu a způsobil nehodu na silnici

Včera

Dne 26. září 2014 zachytila kamera uvnitř kamionu moment, kdy do kabiny pronikl záhadný objekt a s velkou silou udeřil řidiče do hlavy. Tento incident způsobil, že řidič na okamžik ztratil vědomí, což vedlo k tomu, že kamion, který jel vysokou rychlostí, ztratil kontrolu a narazil do boku silnice, kde nakonec spadl do kanálu vedle cesty.

 

Při vyšetřování bylo zjištěno, že řidič kamionu, pan Atthapong Thapthimthong, ve věku 42 let, byl stále v šoku a nedokázal si na nic vzpomenout, jelikož utrpěl frakturu lebky. Záchranáři mu okamžitě poskytli první pomoc a následně ho převezli do nemocnice v Chonburi.

 

Zatím se předpokládá, že by se mohlo jednat o kámen nebo železnou matku, ale není známo, z jakého směru objekt přiletěl. Policie nyní provádí vyšetřování, aby zjistila původ záhadného objektu a zajistila důkazy. Plánují také prozkoumat další kamerové záznamy z okolí místa události, aby identifikovali osobu, která objekt hodila, nebo vozidlo, ze kterého objekt pocházel, aby mohli zahájit právní kroky.

4.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 1 554x Hodnocení: 4.0/10 Komentářů: 2 Kategorie: nehody

Značky: nehoda , kamión , řidič ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je Heimrdallův fotr ještě předtím, než mu sebrali řidičák za jízdu pod vlivem alkoholu a drog.
asi jsi to video neviděl kuřbuřte,co doma nového? pořád kouříš taťkovi lépe než soused? 💩👉🐒