Zakázané fotky ze Severní Koreje

29. července

SEVERNÍ KOREA: Francouzský fotograf Eric Laffourge pořídil v severokorejském Pchongjangu sérii fotografií, kvůli které má teď zákaz vstupu do země. V Severní Koreji můžete fotit jen s povolením průvodců, v jejichž doprovodu se můžete ve vyhrazených částech země pohybovat. Pokud náhodou zachytíte něco, co odporuje zdání šťastné země, komunistického ráje na zemi, pak vám hrozí, že vám pohraničí stráž tyto snímky zničí. Nebo vám rovnou sebere fotoaparát. Laffourge tyto snímky propašoval ze země na paměťové kartě.

9.2 /10

košík

Zhlédnuto: 35 812x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 69 Kategorie: galerie

Značky: život , francie , lidé , komunismus , fotografie , chudoba , asie , severní korea , pchongjang , eric laffourge

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Vykurvená propaganda !!!Přeji korejcům rakety které obletí 5 x zeměkouli a s přehledem dopadnou na ty vykurvené americké města. USA vymazat s povrchu zemského. Jen škodí ti kokokokokokoti. Banda hnusných blbých a tlustých DEMENTŮ !!!
Snad tě na přechodu brzo srazí nějaký ožrala a pošle tě pod kytičky protože číst tady ty tvoje ho..a je utrpení.
Souhlasit se mnou nemusíš. Číst to taky nemusíš. Je to jen tvoje věc. Ale dám ti dobrou radu mladý muži. Nikdy nikomu nic špatného nepřej. Ať je to jak je to. A za šesté jsem napsal (sice neslušně ) pravdu. Ušáci jen škodí celému světu. Tak ahoj kluku ušatej 😄

Zobrazit celou diskuzi