Zamilovaná v metru

16. května
Nadržená a asi zdrogováná dívka v newyorském metru.
8.6 /10

košík

Zhlédnuto: 71 499x Hodnocení: 8.6/10 Komentářů: 60 Kategorie: porno

Značky: usa , drogy , masturbace , new york , láska , metro , amatérka , veřejnost

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Wolfman napsal... To jsou ty nový voňavky s feromonama smile ----------------- AXE efekt 😃 😃
  • Yngo
  • 29.05.2016 01:30
Možno mala len filcky jak mandelinky a potrebovala pekne poškrabkať. Metrofilcky!
To jsou ty nový voňavky s feromonama 😃
Benous napsal... JUDr. Kopecký napsal... Takovejhle zfetovanej pytel sraček si prohrábne tři neděle nemytýho švába a vy si na to pak pěkně šáhnete na tyči, když mu jedete do práce vydělávat na podporu... Jop. ------------------------------- třeba jen přebrala ... bavil jste se někdy pane Kopecký ? smile ------------------------------- Bavil ... Ale nemastil jsem si u toho čůráka v metru - asi ti za to dlužím omluvu 😃
Beztak ji zkvaltoval ve dverich mezi vagonama... xD
Buzna ne, ale taky byste zrovna neměli chuť si sáhnout, když víte, že na vás čumí plnej vagon a nejspíš si to točí. Pak ta kráva vystřízliví, uvidí to na videu a stane se z ní světice a dá ho k soudu za \"znásilnění\". Takže ne dementi, není to buzna, ale narozdíl od vás má asi mozek.
Buzna bez debat!! Chtěla jen prohrábnout, to bych jí pomohl, na smážu nevypadala zas tak zdevastovaně a nechutně. Ale vošukat, to už bych nešel i s gumou rizikové, to už bych si nelaz!!!!!
kokot
ty vole, bývaly tady diskuze, že se člověk zasmál ... ale trolling Češi vs. Slováci koukám nebere konce je mi za vás stydno!
tonechces napsal... majkl1983 napsal... Vite, kolik stoji lecba HIV infekce v U.S.? vice nez 30.000 $ rocne. Proto borec zachoval klid... Protoze HIV se prenasi dotekem kuze ... ----------------------------------------------- Ty seš taky z toho severního maďarska nebo co? 😃 Google - HIV - najdi si tam, jak se to přenáší Ty zasraná, zamindrákovaná, zakomplexovaná, teplá, černá, debilní, zkurvená píčo!