Zbitá manželka

03. března

MAĎARSKO: Bernadett Orosz byla loni v listopadu v Miskolci napadena svým manželem Ištvánem (bývalý plukovník v armádě). O dva dny později zveřejnila snímky svého obličeje na Facebooku, kde měl příspěvěk více než 19 000 sdílení. Opilý manžel ji bil a škrtil a po incidentu si údajně nic nepamatoval. Bernadett utrpěla například zlomeninu nosní přepážky nebo prasknutí bubínku v levém uchu. Manželé, kteří se poznali na seznamce a jsou spolu od roku 2017, se nyní vzájemně soudí o 5 mil. forintů (377 tis. kč) - Bernadett za ublížení na zdraví a psychickou újmu, Ištván za zveřejnění fotek na internetu, po čemž mu lidé nadávají a vyhrožují. Muž je obviněn z ublížení na zdraví, ale řeší se lékařské zprávy - podle té, co má Bernadett, utrpěla 35-40 různých zranění a její život byl v ohrožení, Ištván si zase nechal vypracovat svou, podle které utrpěla 3-4 zranění a její život ohrožen nebyl. Ištván prý v minulosti zbil i svou bývalou manželku a sestru. Bernadett byla zbita vícekrát, ale bála se ho udat, kvůli jeho vojenské hodnosti. Poslední měsíce před incidentem měl Ištván poměr s jinou ženou.

Bernadett se nyní aktivně účastní boje proti násilí na ženách v celé Evropě a chce po maďarské vládě, aby ratifikovala Istanbulskou úmluvu (Úmluva Rady Evropy o prevenci a potírání násilí vůči ženám a domácího násilí).

 

Její profil: https://www.facebook.com/bernadett.orosz.18

5.8 /10

košík

Zhlédnuto: 33 398x Hodnocení: 5.8/10 Komentářů: 84 Kategorie: galerie

Značky: zranění , útok , nakládačka , alkohol , opilost , obličej , maďarsko , evropa , násilí , manželé , násilník

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
dostala botoxovou terapii xichtu od chlapa k narozeninám a ještě se jí to nelíbí
nejhorší že jí i vyškubal a pak zase načmárnul obočí 😨 jau to muselo bolet 😰
nezsplatim nic příště naložím ji víc a pujdu si sednout jak zkurvenej Roman Týc. Ištván orosz
měla zhasínat v lednici... kunda
On mě miluje, on už to nikdy neudělá...bla bla bla.
Nechutný, ale pokud ho taky miluješ, nebudu vám do toho kecat.
Nejsem fešák.
  • RUL
  • 03.03.2020 17:04
Ta má tak hnusnou držku, že vlastně ani nejde poznat, na které fotce je zmlácená.
za to obočí by zasloužila ještě přidat
Nechápu...ok jednou ji zmlátí tak se na něj má vysrat a né to dál trpět. Jak se zdá tak asi netrpí a některým ženám to dělá i dobře. Osobně znám jednu ženskou která se odstěhovala od chlapa kvůli tomu že ji mlátil. Nakonec to dopadlo tak že za ním každých 14 dnů přileze a nechá se zmlátit.
a nenapadlo ta, ze to moze byt zo strachu? co ked sa jej vyhrazal, ze ak od neho odide, tak ju zabije?
V tom případě je krátkozraká, jak vidíš tak už s ním stejně není a pravděpodobně ji už dost možná vyhrožoval....ale jestli se bojí, tak se může nechat mlátit no. To je lepší způsob.
Ištván jí ukázal kdo doma nosí kalhoty.
Tak to je jasný, u nás se výhledově taky můžeme těšit na nějakou oběť domácího násilí, pomocí jejíhož příkladu se bude prosazovat Istanbulská úmluva. Ne, že by domácí násilí nebyla vážná věc, ale už tady máme dost zákonů proti němu a žádný další situaci nezlepší. To je totéž jako se zákazem zbraní. Můžeme je všechny zakázat, ale kdo si ji bude chtít opatřit, udělá to. A kdo bude chtít zmlátit ženskou, taky to udělá, Istanbul neinstanbul...