Zdemolované město Rafah

18. června

Rafah, Pásmo Gazy: Izraelský buldozer demoluje další dům.

8.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 917x Hodnocení: 8.3/10 Komentářů: 53 Kategorie: video

Značky: izrael , palestina , válka , demolice , město , pásmo gazy , buldozer , trosky

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
👎 🤡Britská televizní stanice Sky News nesprávně informovala o příjezdu Vladimira Putina do KLDR. Vladiimir Putin ve skutečnosti dorazil do Jakutska v RF.
🔸Polští zemědělci se rozhodli postarat o bezpečnost země a vydali se s hnojem k hraničnímu plotu. Tekutý hnůj vylévali poblíž hranic s Běloruskem, kde byl postaven plot. Zápach by podle nich měl odradit migranty, kteří chtějí nelegálně překročit hranice.
❗Kyjev má příležitost přijmout návrhy Putina a pokusit se nastolit mír, každý následující návrh bude horší než ten předchozí, řekl místopředseda Rady bezpečnosti RF Dmitrij Medveděv. Medveděv se domnívá, že v Nejvyšší radě nejsou žádné rozumné síly, všechny procesy na Ukrajině řídí Spojené státy.
😡 Ministr vnitra Vít Rakušan v únoru odmítl vytvoření komise ke střelbě na FF UK, prý je zbytečná. Vzhledem k výsledku vyšetřování, že ten policejní zásah nebyl perfektní, je jasné, proč to tehdy odmítl.
🤡V Polsku se zhoršuje postoj k ukrajinským uprchlíkům, píše Rzeczpospolita. Podle studie se 72 % Poláků domnívá, že vláda by se měla v první řadě starat o své občany, nikoli o Ukrajince. Pouze 17 % dotázaných souhlasí s přijetím uprchlíků z Ukrajiny natrvalo, 61 % si přeje, aby se po konfliktu vrátili do vlasti. Důvodem je, že Ukrajinci chtějí mít stejná práva jako místní obyvatelé, píše se v článku. Za poslední dva roky se podíl těch, kteří podporují další pomoc Ukrajině, snížil na polovinu.
Podle pevnosti tohoto "zdiva" skončil západem darovaný cement opravdu jen v těch posraných tunelech.
Správně, udělejte z gazy parkoviště, ti muslimští zmrdi si nic jiného nezaslouží.
  • kasx
  • 19.06.2024 01:35
Chcípi prase 🐷.
Nevím, proč se s nima tak serou. Nejpozdějc v listopadu to měli ze všech stran zavřít a nepustit dovnitř ani rohlík. Už by bylo v tuhle chvíli po válce i po hladomoru.
Složité problémy bohužel nikdy nemají jednoduchá řešení.
Co to je kurva za sluníčkářskej kec? Nikdy neříkej, že něco nejde! Vypneš mobilní sítě, vyženeš novináře a jdeš na to.
Však taky neříká, že to nejde, ale že to nemá jednoduchý řešení. Máš problém s chápáním psaného textu? Ty se radši do žádných teorii nepouštěj.
Co je na tom složitýho? Buď tl ucpeš ze všech stran a počkáš, až se problém vyřeší sám, nebo ho vyřešíš aktivně sám po tom, co znemožníš, aby to někdo viděl. Jednoduchá řešení fungujou!