Žena použila pepřový sprej na řidiče Uberu v New Yorku

05. srpna

kterém žena v New Yorku zaútočila pepřovým sprejem na řidiče Uberu. Incident se odehrál během jízdy, když řidič požádal ženu, aby přestala kouřit v autě. Reakce ženy byla nečekaná a násilná. Řidič po útoku zažil silnou bolest a dočasnou slepotu. Policie incident vyšetřuje a žádá svědky, aby poskytli další informace.

6.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 703x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 21 Kategorie: video

Značky: útok , agrese , agresivita , agresor , taxi , uber , taxikář

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
nikde nevidim cigaretu
Aspoň tvůj nick mluví za vše.
uplne si ma odrovnal
pěkná svině, rozkoopat ji rypák a hodit negrům
  • Okay
  • 05.08.2024 19:12
Skoda, ze neslapl poradne na plyn a pak nezahamoval.
Ani kámoška nechápala, proč udělala takovou kokotinu.
Jestli to bylo takhle, kvůli tomuhle, tak tady to je, tady to máte, ten výsledek emancipace, kreténi. Každá kunda chce rovnoprávnost, ale jen do chvíle, kdy se jí to hodí. Ale jak se má někde něco zaplatit, nebo vynést po schodech, je rovnoprávnost tatam a je z ní najdenou slabá žena. A naopak, něco jí řekneš, nebo vytkneš, tak se to hned urazí, šokuje, rozloží a nebo takhle labilně jedná - jsou jak cikáni prostě... Co se mi hodí, to chci, cokoli ostatní znamená, že jste mrdky a ubližujete mi.
Tobě kamaráde musela každá utéct podle toho co píšeš ty zhreznče 😃 😃 😃
придушил бы этих ссаных шкур !!!
To bude jazyková bariéra. Ta Pizda to beztak pochopila,jestli mu nechce vyhulit🤣
2 roky v krimu mezi negrynemi,fetkami a kurvami by ji mohly tu debilni kravu v palici umravnit.
Haha, biela opica. Zdegenerovane Štáty, haha.
To byla nejspíš nějaká zdegenerovaná Ruska haha
určite 🤣
ty jsi exot. Ono pokud bys měl posuzovat národ podle jednání jedince, tak by sis mohl říci to stejné u videa, kde nějaký slovák v horách klátí ovci - a pak tam jen napsat - zdegenerovaný stát :)))
Však slovensko je zdegenerovaný stát.
https://medium.seznam.cz/clanek/knihomolka-epidemii-zivych-mrtvych-na-orave-spustila-bida-a-ovci-mozky-77045 Nebudeš ty z Oravy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂????
Postovat clanok tejto kvality (hovna) vypoveda o schopnosti ceskeho mozgu spracovavat informacie. Len tak mimochodom....Orava je miesto na ktore sa nechyta nic v Cechomordoru ale to by to hovno v tvojej lebke aj tak nepochopilo
to je bila luza, neco jako sobolaci z vychodu... sak to znas.
Tak jako moc tomu nerozumím. Kvůli tomu že chci kouřit, budu stříkat někomu do očí sprej? TVL kam se jako vyvíjime? Ta pica je bílá a chová se jako neger.