Zima v USA a Kanadě

04. ledna

USA/KANADA: Severní Ameriku postihly silné mrazy, které již zabily 16 lidí. Kvůli teplotám pod 20 stupňů Celsia částečně zamrzly Niagarské vodopády a v Atlantiku zoologové našli umrzlé žraloky. Do konce týdne pak teploty podle washingtonské observatoře sestoupí tak nízko, že v Severní Americe bude chladněji než na planetě Mars. Chladné počasí se projevuje i na jihu USA. Například ve floridském Tallahassee nasněžilo poprvé od roku 1989.

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 24 413x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 75 Kategorie: příroda

Značky: zima , sníh , usa , galerie , kanada , počasí

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Uz jsem z NDR zdegenerovanej, po prvnim precteni nazvu galerie jsem cekal nejak kocicky v dlouhych kabatech, hunatejch svetrech a s salama a palckama.
Uz jsem z NDR zdegenerovanej, po prvnim precteni nazvu galerie jsem cekal nejak kocicky v dlouhych kabatech, hunatejch svetrech a s salama a palckama.
Ti na tom c. 9 kdyby neseděli na stadionu(a nekoukali na MS ve stavění sněhuláků), tak bych řekl,že v Čechách čekají na vlak.
jojo, zitra nam v Torontu hlasi pocitove -37..
Doma nebo venku?
#2 hotel Plaza... tohle je každoroční NYC ... celej halloween krásně teplíčko, babí léto jak nikdy. V prosincni občas přeprchne a najedno bác. Blizzard jak píča a za noc metr sněhu a nebo mráz s podchlazeným deštěm. Buďme rádi za Golfskej proud 😧
Tabuľa na obrázku 39 by sa mala naučiť čiarky, podľa nej by som už teda rozhodne vydával poplašné správy. 😄 Čo sa ale tamojšieho počasia týka, fakt to neberte tak strašne, kamarát čo je v Detroite na služobke, čo je jedno z najchladnejších miest v USA mi písal, že sa tam teploty dostanú v najvyšších extrémoch na -12. Na -21 tam teplota klesla raz za túto zimu.
Kdy to přijde k nám? se tu zas nějak rozmnožili Slováci, je potřeba to nechat vymrznout
zato do tatier sa jebete v pantofliach a sandáloch chuji 🙂
neviem ktorý chuj by sa už len k Vam do čiech jebal,pivo na hovno,a vepŕo knedlo zelo s strč niekam truntulus 😄
to musej mít na tv Hovna Vánoce
Copak se strýček Sam nenaučil nic od ruského medvěda? Na mráz je nejlepší vodka.
kvapkajúce žeravé pet flaše a ostatné uvítacie vezenské chuťofky ! chlapca čakajú silné zážitky 😝
sorry to patrí do príspevku vyššie 😊